Marko A4 Opublikowano 21 Marca 2008 Opublikowano 21 Marca 2008 Witam.... Od jakiegos czasu w czasie jazdy przy gwałtownym dodaniu gazu, słychac dosc głosne buczenie (charczenie) tak jakby od silnika, słychac to tylko w czasie ostrego przyspieszania. Wspomne iz jakies 3 miesiace temu miałem stluczke, znaczy sie zostałem uderzony w tył samochodu, i od tego momentu słychac ten dziwny dzwiek (układ wydechowy jest nienaruszony) Moze macie jakiś pomysł co to może być?
Michallo33 Opublikowano 21 Marca 2008 Opublikowano 21 Marca 2008 moze gdzies w dolocie powietrza jest jakas szczelina i dostaje sie ,,lewe powietrze``, moze ktorys plastik z obudowy filtra pekł?
Marko A4 Opublikowano 22 Marca 2008 Autor Opublikowano 22 Marca 2008 oo widzisz.. tama akurat nie patrzyłem, akurat ten dzwiek troche przypomina tak jakby lewe powietrze...
Klima Opublikowano 22 Marca 2008 Opublikowano 22 Marca 2008 moze gdzies w dolocie powietrza jest jakas szczelina i dostaje sie ,,lewe powietrze``, moze ktorys plastik z obudowy filtra pekł? to ma jakieś znaczenie? mam pekniętą obudowe i czasem też mi coś tam hałasuje
Michallo33 Opublikowano 22 Marca 2008 Opublikowano 22 Marca 2008 wszystko ma znaczenie, caly dolot powinien byc jak najszczelniejszy. w ktorym miejscu masz peknieta obudowe??
Klima Opublikowano 22 Marca 2008 Opublikowano 22 Marca 2008 Na dolocie mam lekko pęknięta harmonijkę a obudowa jest pęknięta od przodu, przy samej lampie. Raczej wyrwany jest kawałek obudowy a nie pęknięty. Dobrze że przed filtrem jest dziura i za bardzo sie nie spieszyłem z zaklejeniem tego
Rekomendowane odpowiedzi