Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[A4 B6] 2.5TDI 2001r Brak mocy,szarpanie na zimnym silniku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak mi sie tez wydaje ze to pompa ale z regeneracja nie ma problemu bo sam ja sobie zrobie ale nie kosztuje to 5000 tylko 2.[br]Dopisany: 24 Marzec 2008, 22:12 _________________________________________________no i co Pany nikt nie ma żadnego pomysłu wiecej???

Opublikowano

a sprawdzane byly wszystkie weze i przewody dolotowe?do IC i do kolektora ssacego?moze ktorys pekl i nie ma boota.

Opublikowano

2000-3000 to kosztuje naprawa elektroniki, która najczęsciej w Vp44 siada.

Opublikowano

Kaj naprawa elektroniki 2000 a naprawa mechaniczna ile?

Myślałem że regeneracja elektr. i mech. kosztuje 2000

Opublikowano
  • Autor

Panowie bankowo pompa wtryskowa regeneracja 5000zł.Kumpel miał to samo w A6,180PS,Quattro.Wylatane wałki słychać jak dzwonią po otwarciu maski i nie koniecznie będzie mułowaty...

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Przepraszam ale nie mogłem się powstrzymać, na ten temat możecie podyskutować z kolegą stramian-em bo to jego autko, a mój podpis dotyczy jego firmy....

Opublikowano

BS Śmietana

ul. Kobiórska 77

email: [email protected]

tel.: 032/218-86-16

W tym serwisie regenerowałem VP44 pod konie 2007r. Bardzo profesjonalne podejście do klienta,

całość z przesyłką trwała trzy dni i zamiast 2000zł ,zapłaciłem 1800zł. :th:

Polecam!!!

Opublikowano

2000-3000 to kosztuje naprawa elektroniki, która najczęsciej w Vp44 siada.

co Ty za bzdety gadasz???? elektronika 1200 ZŁ jeżeli uda Ci się kupić(a w zasadzie dorwać) produkowaną w czeskiej fabryce Boscha to kosztuje ona 700 ZŁ... Trzeniek tak jak Ci mówiłem cała pompa 2 koła BRUTTO, namiary masz!!

1200zł za nowy sterownik pompy razem z wymianą , cena brutto?? Jak tak to też poproszę namiary na PW,może kiedyś się przyda :tongue4:

Opublikowano

i co ty myślisz ze za 1800 masz zregenerowana całą pompe?w duzym błędzie jesteś a tym bardziej w service bosch dobrze ze sa jeszcze tacy naiwniacy jak ty!

* to jest forum techniczne, bez wycieczek osobistych proszę [Musashi]

Opublikowano

Panowie usterka usterce nierówna i naprawa pompy może kosztować kilkaset złotych jak i kilka tysięcy, więc jak już ktoś podaję cenę to niech pisze co mu w tej pompie robili :gwizdanie:

Opublikowano

i co ty myślisz ze za 1800 masz zregenerowana całą pompe?w duzym błędzie jesteś a tym bardziej w service bosch dobrze ze sa jeszcze tacy naiwniacy jak ty!

dlaczego uważasz, że dobrze?

na takich zarabiasz?

jeżeli się tym zajmujesz to wypowiedz się konstruktywnie, a nie mundrkujesz

edit

opanowałem "emocje"

* bez wycieczek osobistych prosimy, to jest forum techniczne, [Musashi]

Opublikowano

edit

opanowałem "emocje"

Dlaczego twierdzisz ze na takich zarabiam???jak bym taki był to nie ruszał bym tematu takiego na forum.Pomyśl troche.

Opublikowano

I co wiadomo co byłą przyczyną??

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

jeszcze nie stoi w garazu nie mam czasu sie nia zajac ale moze w tym tygodniu wkoncu ale zaczne od pompy wtryskowej.[br]Dopisany: 31 Marzec 2008, 20:38 _________________________________________________Panowie usterka usunieta ale dlaczego to obydwoje z elektrykiem nie wiemy autko oddałem do elektryka zeby mi tam porobił takie pierdoły a za silnik miałem sie brac po elektryku ale juz chyba nie musze bo przestało szarpac moc sie odnalazła tylko ze miedzy innymi sterownik dostał nowe oprogramowanie troszke mocniejsze i problem ustał ale dlaczego hmmmm???