Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Sposób na trochę dodatkowego miejsca A4 b5 przed liftem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
o jakim schowku mowa w tunelu? o takim zagłebieniu zamiast uchwytu na kubki ?

no tak, o to pytalem.

to trzebaby caly tunel zmieniac czy tylko sie wywala kubki i daje zamiast nich jakis pojemnik :mysli:???

ja mam tunel z dziurą zamiast tego miejsca na kubki, jak chcesz to z chęcią moge sie zamienić :naughty:

Opublikowano
to trzebaby caly tunel zmieniac czy tylko sie wywala kubki i daje zamiast nich jakis pojemnik :mysli:???

ja mam tunel z dziurą zamiast tego miejsca na kubki, jak chcesz to z chęcią moge sie zamienić :naughty:

tak, a ja chętnie odkupię sam wkład na te kubki, bo u mnie ktoś to powyrywał :chytry:

Opublikowano

Patent ze schowkiem świetny :good:

Ale te LEDY na tym białym panelu troche daja po oczach. Ja bym nawiercił tam 2 otworki 5mmm średnicy i włozył zwykłe diody. Odpowiednio rezystor dobrał żeby nie świeciło za jasno i było by super :good::decayed:

Opublikowano

Tak im więcej na to patrzę to coraz bardziej akceptuję taki pomysł.

Zapalniczka kontrowersyjna - lepiej kupić tunel od lifta on już ma ładnie wkomponowaną zapalniczkę, i do tego uchwyt na napoje pod podlokietnikiem taki jak US albo z Passata...

Ogólnie mod uzasadniony jak ktoś dużo smiga... :good:[br]Dopisany: 02 Styczeń 2012, 14:38_________________________________________________tu masz fotkę mojego tunelu, pasowałby Ci jak ulał...

a6e628e1d8d11d2amed.jpg

Opublikowano

Zapalniczka kontrowersyjna - lepiej kupić tunel od lifta on już ma ładnie wkomponowaną zapalniczkę, i do tego uchwyt na napoje pod podlokietnikiem taki jak US albo z Passata...

Ogólnie mod uzasadniony jak ktoś dużo smiga... :good:[br]Dopisany: 02 Styczeń 2012, 14:38_________________________________________________tu masz fotkę mojego tunelu, pasowałby Ci jak ulał...

a6e628e1d8d11d2amed.jpg

jedyne co to żeby włożyć coś w uchwyt do napojów trzeba podnosić podłokietnik. Masakra :shocked:

Milion razy lepiej jak się ma uchwyt nad radiem :decayed:

Opublikowano

a6e628e1d8d11d2amed.jpg

jedyne co to żeby włożyć coś w uchwyt do napojów trzeba podnosić podłokietnik. Masakra :shocked:

Milion razy lepiej jak się ma uchwyt nad radiem :decayed:

no może nie milion razy, bo podgrzewanie foteli się bardzo przydaje :kox: a wtedy nie ma miejsca na ten uchwyt w przedlifcie...

no ale fakt iż w passacie po lifcie jest to lepiej zrobione i da radę bez podnoszenia podlokietnika

• 1 rok później...
Opublikowano

Kolego arekmajster wrzucił byś fotkę jak wygląda podswietlenie tego schowka wieczorem? twoje oświetlenie działa cały czas czy masz jakiś włącznik?

• 3 lata później...
Opublikowano
W dniu 25.12.2011 o 20:10, arekmajster napisał:

Do zakrycia dziur użyłem takiego weluru jak ten np.http://allegro.pl/folia-okleina-miedz-welur-al-szczotkowane-i1974560196.html

Tylko że u mnie w składzie budowlanym jest dużo taniej. Formowany suszarką a po ostygnięciu sztywny i spokój z dziurami.

Efekt taki:

http://imageshack.us/photo/my-images/804/pict0165.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/21/pict0167gc.jpg/

Zapalniczka wylądowała tutaj:

http://imageshack.us/photo/my-images/6/pict0162o.jpg/

Da radę jakoś odświeżyć fotki czy coś?