Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Automatyczne zapalanie świateł bez VAG-a

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W temacie o MCE masz rozpiskę

Opublikowano

Dzięki wielkie :wink:

Opublikowano

ludziska ale po co wam te idiotyczne rozwiązania ? równie dobrze możecie wyjąc włącznik i będziecie mieli to samo co robicie tnąc instalacje, , najlepszym rozwiązaniem jest moduł sd2 który to pozwala zapalić h7 w "długich" na 20% mocy.

Opublikowano

Ja wczoraj montowałem ten moduł MODUŁ ŚWIATEŁ DZIENNYCH DRL (Światła Dzienne) ŁÓDŹ (4004182109) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. śmiało mogę polecić działa bardzo dobrze a i montaż to chwila roboty.

Opublikowano

tak jest spoko to samo robi sd 2 i kosztuje 50zł

ale tu na aukcji troszeczke fantazja poniosła pana, z wspolpraca z czujnikiem i z cananmi :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, czy w B6 z 2004 można zakodować światła dzienne w halogenach, w mijania, czy dowolnie? Chodzi o tryb PnAmerkański.

Opublikowano

W B6 nie ma trybu świateł dziennych, możesz zakodować jako kanada (przednie przeciwmgielne plus pozycyjne) lub skandynawia (światła mijania plus pozycyjne) w obu przypadkach oświeca również tablicę przyrządów.

to i tak zależy czy masz moduł High czy LOW.

• 5 lat później...
Opublikowano
W dniu 16.01.2013 o 20:59, Fitness Planet napisał:

Jak kupiłem przełącznik z AUTO ( zwykły był) i działa :wink: ,ale po 2 dniach jak miałem przekopać forum jak to zaprogramować sam się zaprogramował :facepalm: dziwne auto

W dniu 17.01.2013 o 04:20, Piotrek81 napisał:

ja u siebie mialem zwykly przelaczik,potem zalozylem z funkcja auto i w obu tych przypadkach nie dziala klakson, gdy nie ma kluczyka w stacyjce,nie przeszkadza mi to ale ten kto rozpaczal watek napisal wlasnie,ze po przecieciu kabelka nie bedzie dzialal klakson,tylko ze ja nic nie przecinalem i klakson nie dziala...:hi:

U siebie mam zwykły przełącznik bez AUTO (8E0941531A), czy taki jak z poniższej aukcji będzie u mnie działać ( 8E0941531B)? Chodzi mi o to, aby włączyć na AUTO i zapomnieć.

WLACZNIK-PRZELACZNIK-SWIATEL-AUTO-do-Aud
ALLEGRO.PL

Kup teraz na Allegro.pl za 34,99 zł - WŁĄCZNIK PRZEŁĄCZNIK ŚWIATEŁ AUTO do Audi A4 B6 B7 (8008494188). Allegro.pl - Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki Programowi Ochrony Kupujących!

Edytowane przez Jack0

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jack0

zamowie jak bede w pl i sprawdze, poki co odkopalem cos takiego:

nie, potrzeby jest do tego czujnik świateł i deszczu (tzw. RLS). Chyba, że go masz przy lusterku wstecznym, bo były takie wersje aut, że czujnik, był a systemu auto nie było.
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
W dniu 1.08.2019 o 16:57, Jack0 napisał:

U siebie mam zwykły przełącznik bez AUTO (8E0941531A), czy taki jak z poniższej aukcji będzie u mnie działać ( 8E0941531B)? Chodzi mi o to, aby włączyć na AUTO i zapomnieć.

WLACZNIK-PRZELACZNIK-SWIATEL-AUTO-do-Aud
ALLEGRO.PL

Kup teraz na Allegro.pl za 34,99 zł - WŁĄCZNIK PRZEŁĄCZNIK ŚWIATEŁ AUTO do Audi A4 B6 B7 (8008494188). Allegro.pl - Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki Programowi Ochrony Kupujących!

dziala kupuj

• 2 lata później...
Opublikowano

Witam. Odgrzebie temat.

Mam problem Audi a4 b6 sedan rok 2003 wersja low (tak przypuszczam) problem mam ze swiatłami.

Po włączeniu zapłonu zapalają sie postojówki przód i tył, chce to wyłączyć zeby było normalnie. włącznik swiateł w pozycji "0" na włączniku zadnych zworek, brak kabelka fioletowego a w MCE 09 kodowanie 00001 i swiatła załączają sie. ktoś miał coś podobnego i pomoże? czujników przy lusterku nie ma żadnych i jeszcze kierunki migają szybko (tak jakby zarówka była spalona, a wszystkie swiecą) a na awaryjnych jest ok

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

miałem zwykły włącznik bez AUTO , kupiłem ten co kolega wyżej napisał z funkcją AUTO , po założeniu na każdej pozycji czyli:

-0

-auto

-postój

-mijania

zawsze po przekręceniu stacyjki oraz odpaleniu świecą światła mijania z postojowymi , nie mogę zgasić świateł oraz nie mogę włączyć samych postojowych....

czy muszę odłączyć jakiś kabelek czy coś mostkować ?