rafalekx Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 wielkie dzieki Ive! Nie drzyj się k@rwa... On żartował Chciał napisał "prawie jedno z ładniejszych..." :gwizdanie: Poza tym kiedy tapicerka RECARO?
topor Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2010 recaro skora bananowa poszla mi sprzed nosa za 1600zl.. byla szmata ale za 2,5 tys wiec drogo. szukam Angola z recaro i na czesci go rozlozyc a recaro sobie zalozyc;) oo:)
rafalekx Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 recaro skora bananowa poszla mi sprzed nosa za 1600zl.. no kurka lipton, byłoby całkiem przyjemnie szukam Angola z recaro i na czesci go rozlozyc a recaro sobie zalozyc;) oo:) good idea
topor Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2010 no, tak wiec bedzie całe b5 na czesci;)
SoMeS Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 no, tak wiec bedzie całe b5 na czesci;) z rarytasami wiesz gdzie uderzać
topor Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2010 ... wiadomka;) ale recaro zarezerwowane juz przeze mnie;p
rafalekx Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 ... wiadomka;) ale recaro zarezerwowane juz przeze mnie;p Jak będzie coś ciekawego to i ja bym się na coś skusił - jak już takie prezenty mają być :gwizdanie:
topor Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2010 spoko, bedzie ogloszenie na allegro/forum o angliku:D tak btw, mysle czy nie wypertolic jutro srodkowego tlumika...
topor Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2010 po małej konsultacji z Przemasem z Evo-car... trzeba zrobic cała przelotowke zaraz za turbina... lekko za mala srednica wydechu jest.
Ambro Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 po małej konsultacji z Przemasem z Evo-car... trzeba zrobic cała przelotowke zaraz za turbina... lekko za mala srednica wydechu jest. No to będzie trochę głośno
topor Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2010 no... dalej na celncyh zmigam;p poszla 2 cm w dol i tak tak btw wyjebanie srodkowego tlumika nic nie daje przy malej srednicy wylocie z turbiny.
Michał Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 po małej konsultacji z Przemasem z Evo-car... trzeba zrobic cała przelotowke zaraz za turbina... lekko za mala srednica wydechu jest. a jaki byłby dobry?
SoMeS Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Karol orientowałem się dosyć ostro ostatnio w temacie i 2,5 cala to przerost formy nad treścią u Nas ale kilka milimetrów więcej w pełnym przelocie jak najbardziej wskazane poza tym dobrze by było ostatni tłumik wrzucić także przelotowy... bez tłumika ostatniego jest zdecydowanie za głośno (wiem bo mam tak teraz) a znów przy ori lub jakimś innym nie ma tego efektu jaki być powinien... także myślę że wiesz co robić
topor Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2010 ja ostatnie dni tez mecze wydech, a rozmowa z facetem ktory np stroil najszybsza astre w polsce (swego czasu) ma jakies tam pojecie. NIe ma byc to wydech jakis z mega srednica, lekko wiekszy niz teraz ale zaczynajacy sie zaraz za turbina.
MAGIC87 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 tak chodzi na seryjnej srednicy z brakiem kata i koncowego.. srodek pozostawiny seria. a tu masz 2,5 cala na przelocie
aju Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 ja bym nie ruszał wydechu celując w 160-180koni :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 GT1749VA siedzi w aucie;) na razie to ja widze że siedzi w ręce
Rekomendowane odpowiedzi