Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVJ] Powrót siwka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Największy ból to był doprowadzenie elektryki bo przewody od abs/esp poobrywane więc była choinka i od klocków,

jeszcze zostało mi zrobić szybkościomierz bo raz działa a raz nie w większości to nie działa,(test na vagu prędkościomierz działa, bład wskazania na impulsator, wymieniłem i nadal to samo więc trzeba obejżeć wiązke elektryczną) a co zostało popsute i wymieniane to jest tego i to sporo jeszcze troszke pracy i bedzie autko jak marzenie

Aż musiałem sobie nalać bo trzęsie człowiekiem jak czyta co może inny użytkownik drezyny zrobić z nią :wallbash:

Opublikowano

Siwek po dalekiej podróży he he

Opublikowano

Pamiętam jak Szwagier mnie przewiózł tym siwym rumakiem.. karwa to był ogień :kox: :kox: :kox::naughty:

Ciekawe co się stało z tylną dokładką :decayed:

Ogólnie to odchamić to auto z tych hydrograficznych listew i reszty bolączek i będzie dobry pocisk :good:

Opublikowano

Autko z wyglądu prezentuje się :kox:

Może trzeba włożyć trochę pracy w niego ale na pewno warto :good:

Powodzenia w dalszym użytkowaniu :hi:

Opublikowano

Znajome jest mi to autko - czasami miałem okazję nim pojeździć i miło to wspominam aczkolwiek to auto znam nieco z innej strony:

52960196.th.jpg

:naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

P.S. Te pierwsze fotki to przed hamownią ... owinięty żeby się podczas pomiaru nie rozsypał :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

ah te diody :)

Opublikowano

Znajome jest mi to autko - czasami miałem okazję nim pojeździć i miło to wspominam aczkolwiek to auto znam nieco z innej strony:

52960196.th.jpg

:naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

P.S. Te pierwsze fotki to przed hamownią ... owinięty żeby się podczas pomiaru nie rozsypał :polew: :polew: :polew:

tylko, ze to nie bylo zadne 260kmh :decayed::polew: - przelozone tarcze, w ori liczniku w tym miejscu jest chyba 240kmh.

Opublikowano

A ja już dawno myślałem że poszłą na części a tu jednaj ktoś jej dał drugie życie :good: Bezawaryjności :naughty:

Opublikowano

Pamiętam jak Szwagier mnie przewiózł tym siwym rumakiem.. karwa to był ogień :kox: :kox: :kox::naughty:

Ogólnie to odchamić to auto z tych hydrograficznych listew i reszty bolączek i będzie dobry pocisk :good:

Kazdy kto nim jechal to lał w gacie wiec jednak to wnetrze bym wypral...

Opublikowano

Michał- ta fotka -to jak hamowali auto na rolkach była robiona... :gwizdanie: :decayed::wink4:

Opublikowano

Michał- ta fotka -to jak hamowali auto na rolkach była robiona... :gwizdanie: :decayed::wink4:

Niekoniecznie. Licznik w siwku sie zamykal bez problemu :kox: Dobrze ze jest znowu na forum :hi: Bedzie kolejne auto do darcia lacha :polew:

Opublikowano

Niekoniecznie. Licznik w siwku sie zamykal bez problemu :kox: Dobrze ze jest znowu na forum :hi: Bedzie kolejne auto do darcia lacha :polew:

...ale mi chodzilo o to, ze to byl zwykly seryjny licznik z tarczami od S4, wiec jak ktos myslal, ze leci 160, to w rzeczywistosci bylo jakies 130-140.

nawet wskazowki sa zwykle czerwone :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Kazdy kto nim jechal to lał w gacie wiec jednak to wnetrze bym wypral...

To też dziwie się co tam tyle plam na siedzeniu pasażera i z tyłu :polew:

A ma ktoś może jakieś fotki jak wyglądała z dokładkami?

Bo teraz to przód wyglada tragicznie ( a ta siatka która jest po środku :sick3: )

Opublikowano

To też dziwie się co tam tyle plam na siedzeniu pasażera i z tyłu :polew:

Z tyłu plamy są od czego innego.... :gwizdanie:

Opublikowano

Bo teraz to przód wyglada tragicznie ( a ta siatka która jest po środku :sick3: )

zainwestuj w pakiet S-line albo S4 - sporo aut mozesz obejrzec na forum.

Opublikowano

dlugi201

I zmień wydechy..te ultery co są w siwym to kibel. Jak coś to mogę odkupić :decayed:

Opublikowano
  • Autor

zainwestuj w pakiet S-line albo S4 - sporo aut mozesz obejrzec na forum.

i tak zrobie już sie rozglądałem za dokładką na przód i tył s-line

Chyba że ma ktoś jakąś ciekawą propozycje ze sprzedażą tych dokładek?

dlugi201

I zmień wydechy..te ultery co są w siwym to kibel. Jak coś to mogę odkupić :decayed:

wydechy brzmią super muzyka dla mych uszu :decayed:

Opublikowano

Fajnie, że wrócił :good:

Powiem szczerze, że jak przeczytałem PW od Ciebie na forum Bełchatowa to załamałem ręce, nigdy nie miałem problemów z tym wszystkim co opisałeś. Ten debil co doprowadził go do takiego stanu powinien gołą d*pą na ognisku usiąść.

Opowiadaj co tam masz teraz za turbinę.

Co do dokładek to nigdy ich nie malowałem, zawsze były szare - taki stajl :tongue4:

Ciekawy jestem jak dalej potoczą się zmiany w tym aucie :wink4:

Opublikowano

o to samo miałem pytać jakie turbo masz obecnie