Lysycycki Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Witam, Czy moglby mi ktos z was powiedziec czy blacharz nie robi mnie w konia? Samochod dostal w prawy bok, tuz za kolem. Blacharz za robote, tzn wyciecie cwiartki i wstawienie, bez malowania krzyknal 1000 zl. Czy to w miare dobra cena za taka robote? Jeszcze bedzie wolal szybiarzy zeby wymontowali szybe(to jest sedan, ta mala czybke i tylna) i o tez bedzie kosztowalo ok 3 stow. Czy mam z nim dalej wspolpracowac czy uciekac i szkac kogos innego? Dziekuje za pomoc. Pozdrawiam,
mlodyy Opublikowano 29 Grudnia 2011 Opublikowano 29 Grudnia 2011 a nie będziesz sie bał śmigać takim składakiem, geometrii raczej to to nie będzie miało prawidłowej
Maciejo Opublikowano 29 Grudnia 2011 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Według mnie to ceny w miarę normalne jak za dobra robotę a nie lepienie
MASATO Opublikowano 29 Grudnia 2011 Opublikowano 29 Grudnia 2011 jak masz i możesz to wrzuć fotkę jak to auto dostało
miszka Opublikowano 31 Grudnia 2011 Opublikowano 31 Grudnia 2011 jak masz i możesz to wrzuć fotkę jak to auto dostało Kolega ma racje , wrzuć tu jakieś zdjęcie jak to wygląda bo w tych czasach jest taka technika że może nie trzeba będzie nic wycinać
ŁYSY44 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Nie wiem jak twoje auto mocno dostało ale za wstawienie ćwiartki to normalna cena najlepiej daj foty tylna klapa też mocno ucierpiała? z tego co piszesz to szyby całe? tak?
iwadrian Opublikowano 7 Stycznia 2012 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Wymiana ćwiartki czy tylko poszycia zewnętrznego?
Rekomendowane odpowiedzi