michas1164 Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 Tak.Taki klej kupisz w sklepie z częściami elektronicznymi.
k0za Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 Rozumiem każdy klej przewodzący prąd się nada?
aju Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 teoretycznie tak, a praktycznie stawiam flache że Ci się to nie uda zrobić tak, i albo efektu nię będzie wcale (lepsza opcja) a gorsza to że fisa wcale już nie będzie.... :gwizdanie:
k0za Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 I dlatego zostawię to w spokoju ;] Jak padnie do końca to się będę zastanawiał
akjam Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 teoretycznie tak, a praktycznie stawiam flache że Ci się to nie uda zrobić tak, i albo efektu nię będzie wcale (lepsza opcja) a gorsza to że fisa wcale już nie będzie.... :gwizdanie: Dokładnie! Co można robić samemu to można! Ja bym też się za to nie brał sam. I dlatego zostawię to w spokoju ;] Jak padnie do końca to się będę zastanawiał Dobra decyzja.
pejsyk Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 Witam, Do dzisiaj tez mialem problem z fisem, ale znalazłem elektronika zresztą wg mnie b. dobrego który naprawił już nie jeden fis i efekt jest taki że mam w pełni sprawny wyswietlacz koszt to 70zł. Wielie dzięki dla Krzyśka z ZG i Pozdrawiam
k0za Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 O. A mógłbyś podesłać jakiś kontakt? Jestem z ZG także pewnie bym skorzystał z usługi
arturo_84 Opublikowano 14 Listopada 2009 Opublikowano 14 Listopada 2009 Witam, Do dzisiaj tez mialem problem z fisem, ale znalazłem elektronika zresztą wg mnie b. dobrego który naprawił już nie jeden fis i efekt jest taki że mam w pełni sprawny wyswietlacz koszt to 70zł. Wielie dzięki dla Krzyśka z ZG i Pozdrawiam Witam, ja też prosiłbym o namiary na tego elektronika, gdyż mam ten sam problem z fisem.
lejton Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 kolego od kleju napisz coś wiecej jak to zrobiłeś i czy jeszcze działa?
pejsyk Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Elektronik z Zielonej Góry naprawia wyswietlacze(FIS) za dobre pieniadze. mnie kosztowało 70zł, 4 miesiące po naprawie a efekt w 100% zadowalajacy, daje rok gwarancji także warto!!!tel. do elektronika to 513090182
Rekomendowane odpowiedzi