Michas Opublikowano 24 Marca 2008 Opublikowano 24 Marca 2008 Nie wiedziałem gdzie umieścić tego posta, bo ani nie odnosi sie to do opon,felg ani ukladu hamulcowego... , a więc ... potrzebuję rady czym wymalować te zardzewiały elementy przy tarczach ?? bardzo nieładnie to wygląda więc chciałbym to wymalować, myślę że czarny mat bedzie najlepszym kolorem, tylko teraz pytanie, czym to malować ?? jakąś farbą w sprayu do malowania klocków ?? czy może jakąś inną przeznaczoną do wysokich temperatur ?? a moze jakąś farbą przeznaczoną do kominków która też musi wytrzymywać wysokie temperatury ?? Z góry dzięki za pomoc. Oto fotki Oczywiście chodzi o miejsca zaznaczone na czerwono
Michas Opublikowano 24 Marca 2008 Autor Opublikowano 24 Marca 2008 jakbym dostał jakąś konkretną nazwe farby której warto użyć byłbym wdzięczny
mcm Opublikowano 24 Marca 2008 Opublikowano 24 Marca 2008 http://aukcjewp.wp.pl/search.php?string=lakier+do+zacisk%C3%B3w[br]Dopisany: 24 Marzec 2008, 12:56 _________________________________________________MOTIP
Michas Opublikowano 24 Marca 2008 Autor Opublikowano 24 Marca 2008 chyba ta propozycja odpada, bo widze że dostepne kolory to czerwony, niebieski, żółty... a ja chciałem wymalować na czarno
hajper Opublikowano 24 Marca 2008 Opublikowano 24 Marca 2008 Możesz na srebrno pojechać bo taki kolor jest dostępny.
Michas Opublikowano 24 Marca 2008 Autor Opublikowano 24 Marca 2008 ok dzięki, znalazłem ten czarny, bo myślę że taki kolor bedzie najlepszy, jutro podjade do sklepu motoryzacyjnego i kupię tę farbę do malowania klocków , mam nadzieję że bedzie cacy
Rekomendowane odpowiedzi