Jump to content
IGNORED

[B6 AWX] Wymiana plastikowych miseczek w rączkach

waldi_007

Recommended Posts

Witam

Zamówiłem plastiki znajdujące się w rączkach na tapicerce(te na których znajdują się przełączniki szyb) i pani w aso powiedziała, że prawdopodobnie trzeba je kleić :shocked: ale nie była pewna.

Czy ktoś już wymieniał te części? jeśli tak to może coś ciekawego podpowie.

Pozdrawiam

Nic nie trzeba kleić.Demontujesz tapicerkę z drzwi i od wewnętrznej strony masz wkręty od uchwytów.

Wymiana bardzo prosta.Jedynie kup sobie parę zatrzasków do tapicerki bo na pewno jakiś się ułamie.Cena za sztukę ok.2PLN. :wink4:

Nic nie trzeba kleić.Demontujesz tapicerkę z drzwi i od wewnętrznej strony masz wkręty od uchwytów.

Wymiana bardzo prosta.Jedynie kup sobie parę zatrzasków do tapicerki bo na pewno jakiś się ułamie.Cena za sztukę ok.2PLN. :wink4:

Dokładnie, wkręty są bodajże 4. Jeśli chodzi o te zatrzaski do tapicerki to płaciłem za nie w ASO ok 3 tyg temu 1,80zł/szt (nr 8E0868243).

Ja wymieniałem niedawno, tylko boczek stawia jakikolwiek opór. Reszta na wkrętach a przełączniki szyb montuje się na zatrzask w nowym uchwycie.

Nowa część jest inaczej (lepiej) wykończona niż stara, dobrze wrozy co do jej trwałości.

Kolego ile kosztuje ta miseczka raczki w aso ? Jaki numer tej części ?

Nie kupuj na allegro!!!!!

W serwisie ASO ok.65PLN

Nie którzy nie mają pojęcia że dużo części jest tańszych w ASO niż na allegro :gwizdanie:

No niestety.. Nic się nie zrobi. Najbardziej rozwaliła mnie kiedyś cena skrzyni biegów. Z ciekawości pytałem dla znajomego o cenę skrzyni do Audi A6 2.4 benzyna 1999.. Uwaga: ok. 21 tys. zł plus trzeba oddać starą :decayed:

A mógłby ktoś podać nr części tej rączki? I najlepiej też prawej, z drzwi pasażera :) I w jaki sposób kolor jest zaznaczony w nr

A jaki chcesz na 4 przyciski na dwa :mysli:

kolor jaki masz wnętrza :mysli: kolor jest oznaczony 1 cyfrą na końcu i dwoma literami n. 7PE

podłączę się do pytań o te rączki w drzwiach. Interesuje mnie czy do wnętrza w kolorze swing (26Z) da się coś kupić czy trzeba liczyć że elementy z B7 podejdą bez drastycznych różnic w odcieniach?

A mógłby ktoś podać nr części tej rączki? I najlepiej też prawej, z drzwi pasażera :) I w jaki sposób kolor jest zaznaczony w nr

A jaki chcesz na 4 przyciski na dwa :mysli:

kolor jaki masz wnętrza :mysli: kolor jest oznaczony 1 cyfrą na końcu i dwoma literami n. 7PE

Zapomniałem napisać o tym :) oczywiście na 4 przyciski, kolor hm nie wiem jakie oznaczenie w sumie. Środek mam jasny.

Witam. http://allegro.pl/plastik-raczka-audi-a4-b6-2001-8e0-lewy-przod-i2020769163.html mam taki kolor siwy chce jechac do ASO zamowic moze ktos zna oznaczenie albo nr tej raczki chodzi mi na 4 szyby. z tego co widze to tylko 2 kolory wystepuja tych raczek?

kolego trudno się domyślić jaki masz dokładnie kolor. Najlepiej bierz vin w ręce dzwoń do ASO i po nr. VIN dobiorą Ci to co potrzebujesz