Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Czy warto montować taki zestaw?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Wpadl mi w rece taki oto zestaw wahaczy za 190 zl

wiem ze nowe bylyby lepsze ale nie stac mnie chwilowo, a obecne nie pozwalaja na dalsza bezpieczna jazde

SV200005.jpg

SV200004.jpg

SV200001.png

kupilem zestaw nowych wzmacnianych śrub co myslicie o tym

Opublikowano

jeśli uważasz, że są w lepszym stanie, niż te, które masz w aucie- to zakładaj :wink4:

Opublikowano
  • Autor

czekam na nie z allegro,moje gorne sa juz tak wyrabane ze strach jezdzic, dol w miare ok.

Czy te ze zdjec to jest ten slawny lamforder? jest tam znaczek audi i litery LMO

Jesli tak to jeszcze posmigam mysle troche,te sa z anglika.

Opublikowano

a nie lepiej było dołożyć i kupić zestaw chinoli za 400zł, te jakoś nie wyglądają za dobrze

Opublikowano

nie wybite używane ori wahacze wytrzymają dużo więcej niż chińska tandeta za 400 zł :hi:

Opublikowano

kupiłem dwa dolne dachsteiny z allegro w tamtym roku za 200zł i jeden banan po 10tys już ma takie luzy że szok.Kolega przy Audi A6 ma lemy i już trzeci rok jeżdzi po stolicy,zrobił chyba 50tys na 17kołach i nić nie stuka,a ja jeżdżę na 15tkach i wymieniam wahacze razem z olejem w silniku.Teraz na górę założyłem Master sporty jak nie wytrzymają 10tys,to odżałuje i kupie lemy.

Opublikowano
  • Autor

wczoraj dotarly wahacze,sa w duzo lepszym stanie niz moje,nie ma luzow i wyciekow z pod gum nie byly tez czyszczone i picowane do sprzedaży bo caly sie ujeb... jak tylko ogarne sie po sylwestrze zabieram sie za wymiane.Pozdrawiam :hi:

Opublikowano

Pamiętaj tylko aby gumowych tuleji nie skręcać na podnośniku, tylko po opuszczeniu auta :hi:

Opublikowano

wczoraj dotarly wahacze,sa w duzo lepszym stanie niz moje,nie ma luzow i wyciekow z pod gum nie byly tez czyszczone i picowane do sprzedaży bo caly sie ujeb... jak tylko ogarne sie po sylwestrze zabieram sie za wymiane.Pozdrawiam :hi:

tam nie ma co wyciec :wink4:

Opublikowano
  • Autor

a smar? jak nie ma co wyciec,zrobie fotki i pokarze ci moje stare

Opublikowano

to może ktoś Ci je oliwił :decayed::naughty:

smar to jest w przegubie :gwizdanie: :wink4:

Opublikowano
  • Autor

w tych przegobach byl smar z woda gdyz popekaly i wyciekalo to,sam zreszta wstrzykiwalem olej ale to do dolnych przegobow gdyz skrzypialy jak drzwi od stodoly.Zalozylem uzywane ori, dzisiaj tylko gorne.Nie bylo zadnych problemow z zapieczonymi srobami.Odrazu lepiej sie jedzie po nierownosciach

Opublikowano

Moim zdaniem jeżeli kogoś nie stać na sensowny komplet wahaczy to po koleji wymieniać te które stukają. Nie wiesz w jakim stanie są może też mają już troche na stukane.

Opublikowano

w tych przegobach byl smar z woda gdyz popekaly i wyciekalo to,sam zreszta wstrzykiwalem olej ale to do dolnych przegobow gdyz skrzypialy jak drzwi od stodoly.Zalozylem uzywane ori, dzisiaj tylko gorne.Nie bylo zadnych problemow z zapieczonymi srobami.Odrazu lepiej sie jedzie po nierownosciach

chyba chodziło Ci o wahacze :gwizdanie: :wink4:

ja tam nic nie wstrzykuję i nie skrzypią ani nie ciekną :gwizdanie: :cool1: (bo nie mają czym w tym momencie :polew: :polew: :polew: :polew:)

Opublikowano

nie wybite używane ori wahacze wytrzymają dużo więcej niż chińska tandeta za 400 zł :hi:

Ja kupiłem Kraft'a w Norauto, zapłaciłem 650zł za komplet i kula już rok i prawie 20tys, bez żadnych luzów, stuków itp przy zawieszeniu 1BE i 16" kołach :hi:
Opublikowano

grunt ,że wszystko chodzi Ci dobrze i cicho

po 60k i np.17 " gdyby dalej tak się spisywały do Lemforder padnie :wink4:

Opublikowano

Niech wytrzymają jeszcze drugie tyle, co już przejechały, to tak będę zadowolony :decayed: Generalnie jak na zestaw za 650zł, to już jestem zadowolony, bo liczyłem, że pewnie z 10tys i znowu wymiana, a tu zdziwienie :kox:

Opublikowano

ja zamontowałem TRW rok temu i zrobiłem na nich 26 tysięcy km z czego 20 tysięcy na 18 calowych kapciach i do dziś zero luzu i stuków tak więc powinienem spokojnie jeszcze polatać na nich trochę...

Opublikowano

No to robi wrażenie. Tak czy inaczej najważniejsze,że opoki co wszystko jest w porządku. W razie problemów pisz na forum i chętnie pomożemy.

Opublikowano
  • Autor

wymieniem wahacze,troche to zajelo czasu i nerwow wymienialem jeszcze gumy przy drazku stabilizatora sruby poubrabialy sie po prawej stronie...przejebane.Ale najwazniejsze ze nic juz nie stuka i oby jak najdluzej:)