CinekZip Opublikowano 30 Grudnia 2011 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Witam Przy wymianie skrzydła wycieraczki, odgiołem za mocno ramię, co zaowocowało wysokiem sprężynki naciągającej. Za "chiny ludowe" nie mogę jej włożyć. Pomożecie ?
Stichy Opublikowano 30 Grudnia 2011 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Pewnie ze pomozemy - podjedz to zaloze Sciagasz ramie i na "zlozonej" zakladasz Sprawdz czy nie urwales kawalka plastiku na ktorym trzymala sie ta sprezynka Pewnie dlatego teraz nie mozesz zalozyc jej
CinekZip Opublikowano 31 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2011 Pewnie ze pomozemy - podjedz to zaloze Sciagasz ramie i na "zlozonej" zakladasz Sprawdz czy nie urwales kawalka plastiku na ktorym trzymala sie ta sprezynka Pewnie dlatego teraz nie mozesz zalozyc jej Kolego właśnie wydaje mi się że urwałem . i co teraz? nowe ramie całe trzeba kupić?
wojtekce Opublikowano 31 Grudnia 2011 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Pewnie ze pomozemy - podjedz to zaloze Sciagasz ramie i na "zlozonej" zakladasz Sprawdz czy nie urwales kawalka plastiku na ktorym trzymala sie ta sprezynka Pewnie dlatego teraz nie mozesz zalozyc jej Kolego właśnie wydaje mi się że urwałem . i co teraz? nowe ramie całe trzeba kupić? tak
CinekZip Opublikowano 31 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2011 no to lipa, bo szukałem na allegro i ciężko dostać :/
Stichy Opublikowano 31 Grudnia 2011 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Slabo szukales - na allegro Da rade naprawic - bardzo latwo - 2 min i po klopocie
Santa Cruz Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Kup sobie od razu ramie z wycieraczka z Q5 - 100x lepsze niz standard.
Rekomendowane odpowiedzi