Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B7] Fabryczny bluetooth

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam N70 i N95. Obie działają, oprócz odczytu kontaktów z SIM. Mam jeszcze Siemensa S65 i z nim działa wsio, łącznie z odczytem SIM.

Opublikowano

Mam N70 i N95. Obie działają, oprócz odczytu kontaktów z SIM. Mam jeszcze Siemensa S65 i z nim działa wsio, łącznie z odczytem SIM.

dzieki za info.

zastanawia mnie wiec tymbardziej czemu moja N73 nie bangla z BT w audiczce :(

Opublikowano

Rozumiem, że próbujesz podłączyć się Nokią, kiedy Samsung nie jest podłączony...

Opublikowano

Rozumiem, że próbujesz podłączyć się Nokią, kiedy Samsung nie jest podłączony...

kwestia jest taka ze mojej N73 w ogole nie wykrywa, a ona nie wykrywa BT w aucie, juz pomijam parowanie ale w ogole sie nie wykrywaja.

stad tez sie obawiam ze jak ojciec zmieni telefon na nokie to nie bedzie mogl sie porozumiec z BT.

poza tym chyba kilka telefonow mozna sparowac, do 4? tak mi sie wydaje, ale jak mowilem w ogole sie nie wykrywaja...

w tej chwili nie zalezy mi specjalnie zeby byl dostep do ksiazki itp, tylko zeby mozna bylo odbierac i konczyc polaczenia i rozmawiac przez glosnomowiacy ;)

Opublikowano

Bardzo dziwne. Skoro w Twojej Nokii BT działa i w Audi BT też działa, to muszą się znaleźć. Jedyne co mi przychodzi do głowy, to 'przeszkadzający' Samsung. Spróbuj jeszcze raz (bez Samsunga w pobliżu :) ) przekręcasz kluczyk w stacyjce i szukasz Nokią urządzenia BT.

Opublikowano

DarkMind

1. jak rozumiem sa rozne moduly BT montowane w audiczkach? - czy mozna to gdzies znalesc, jaki sie posiada modul? nie uzywajac Vaga/Vasa?, np wpis w instrukcji czy czyms takim? albo na jakiejs wlepce?;) (Audi B7 S-line BRE 2.0 TDI 2007r) - czy moze w konkretnym roczniku byl montowany jakis konkretny modul?

Takie coś o tylko rozpoznasz po nr na module z BT, będziesz musieć rozkręcić schowek i obadać :wink4:

Opublikowano
Takie coś o tylko rozpoznasz po nr na module z BT, będziesz musieć rozkręcić schowek i obadać wink4

wystarczy odczyt z vag-coma (numer sterownika)

Opublikowano

Takie coś o tylko rozpoznasz po nr na module z BT, będziesz musieć rozkręcić schowek i obadać :wink4:

ok dzieki za info, szkoda ze tylko w ten sposob

Takie coś o tylko rozpoznasz po nr na module z BT, będziesz musieć rozkręcić schowek i obadać wink4

wystarczy odczyt z vag-coma (numer sterownika)

wlasnie chodzilo o to by nie przez vaga, bo nie posiadam ;)

ale dzieki za odpowiedzi.

mam nadzieje ze jesli ojciec wybierze N95 8GB to bedzie dzialala z BT w autku