Hugo Opublikowano 4 Listopada 2006 Opublikowano 4 Listopada 2006 Ja myśle że niema potrzeby wpłacać całości kasy 5 miesiący do przodu starczyło by zaliczke Izbie wpłacic i tyle kto niepojedzie temu zaliczka przepadnie i tyle albo ktos wskoczy w jego miejsce 4 miesiące Oczywiście ja nie każe wpłacać całosci już teraz Zbiore od każdego jakąś część na zaliczke , a reszte zbierzemy na miesiąc przed zlotem
bratpit Opublikowano 4 Listopada 2006 Opublikowano 4 Listopada 2006 Ja myśle że niema potrzeby wpłacać całości kasy 5 miesiący do przodu starczyło by zaliczke Izbie wpłacic i tyle kto niepojedzie temu zaliczka przepadnie i tyle albo ktos wskoczy w jego miejsce 4 miesiące Oczywiście ja nie każe wpłacać całosci już teraz Zbiore od każdego jakąś część na zaliczke , a reszte zbierzemy na miesiąc przed zlotem No tak to jest gitara i to nie żebym Ci nieufał ale jak niedożyje :mrgreen:
Hugo Opublikowano 7 Listopada 2006 Opublikowano 7 Listopada 2006 Hej Rozmawiałem właśnie i zrobiłem wstępną rezerwacje na 2,3,4 marca.Do dyspozycji mają 40 miejsc w 2 budynkach.Musimy jak najszybciej potwierdzić tą rezerwacje bo już ludziki rezerwują sobie terminy Także czekam na potwierdzenia od Was i robie zbiórke kasy na zaliczke.
Lukas Opublikowano 7 Listopada 2006 Opublikowano 7 Listopada 2006 No co ja duzo moge powiedziec tylko tyle ze JADE :twisted:
KICHOL Opublikowano 7 Listopada 2006 Opublikowano 7 Listopada 2006 A ja powiem więcej, 2xTAK na teraz deklarację złożyłem ja i moja żona. I kto będzie lepszy...? - MY, a o kim będą pisać w gazetach...? - O NAS :mrgreen:
Gość MorgothDBMA Opublikowano 7 Listopada 2006 Opublikowano 7 Listopada 2006 no ja na ten moment mogę powiedzieć tylko tyle..... rezerwuję dwa miejsca 8)
Gość Keżor Opublikowano 7 Listopada 2006 Opublikowano 7 Listopada 2006 zapłacona zaliczka chyba sie załapie
Wihajster Opublikowano 9 Listopada 2006 Opublikowano 9 Listopada 2006 no co moge powiedziec ze bede ale na 1 noc na 2 nie dam rady ale mam na tyle blisko ze termin jest mi obojetny
Hugo Opublikowano 9 Listopada 2006 Opublikowano 9 Listopada 2006 no co moge powiedziec ze bede ale na 1 noc na 2 nie dam rady ale mam na tyle blisko ze termin jest mi obojetny Ok to rezerwuje Ci 1 miejsce
Wihajster Opublikowano 10 Listopada 2006 Opublikowano 10 Listopada 2006 dobra wiadomosc koledzy w wisle spadlo tej nocy duzo sniegu wiem co mowie bo widze z domu osniezone stoki :razz: :mrgreen:
Rekomendowane odpowiedzi