kgt Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Witam, dzisiaj przy montażu CB zauważyłem, ze mam spawane wzmocnienie pod kierownicą, zdjęcie jest zrobione od strony bezpieczników, dalej z drugiej strony kierownicy jest też spawane od dołu. Może ktoś potrafi stwierdzić co było kombinowane w moim aucie, bo na fabryczne spawy mi to raczej nie wygląda. Dodam jeszcze, ze mam tunel z radiem symphony1, może ktoś go wymienial.
Cristoforo Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Witam, dzisiaj przy montażu CB zauważyłem, ze mam spawane wzmocnienie pod kierownicą, zdjęcie jest zrobione od strony bezpieczników, dalej z drugiej strony kierownicy jest też spawane od dołu. Może ktoś potrafi stwierdzić co było kombinowane w moim aucie, bo na fabryczne spawy mi to raczej nie wygląda. najwidoczniej składane masz auto z kilku innych typowy trik handlarzy to jest norma wszystkie audi tak mają tak zrobiła fabryka
sołtys85 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Po zakupie też mnie to kiedyś przeraziło, że kupiłem szczepana.
yaboo Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 belka jest ori tak ma być zdjęcie zapożyczone z alledrogo ....
kgt Opublikowano 2 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2012 Dzięki, uspokoiliście mnie :>, szczerze mówiąc, to po audi się czegoś takiego nie spodziewałem..
majkel_majki Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Fabryka. Czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal, zajrzyj pod deskę rozdzielczą któregoś nowych kompaktów, włos się jeży na głowie jak tam jest sztuka na żołnierzu odstawiona
ispee Opublikowano 7 Stycznia 2012 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Wzieli do roboty małolatów na praktyki w spawaniu. Taka europejska tania siła robocza. Mam to samo też mnie zastanawiało jak robiłem nagrzewnicę...
wiesiek3d Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Norma i nie tylko w Audi, ale w całej reszcie i jest czasem jeszcze gorzej.
Rekomendowane odpowiedzi