kox_nwa Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 tak jak w temacie: Czy da się przełożyć klamkę prawą na lewą stronę i odwrotnie? Chodzi o klamki zewnętrzne z przodu
domjenick Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 chodzi o nakładkę, czy cały element otwierający?
kox_nwa Opublikowano 3 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2012 tak żeby dziurka kluczyka była po lewej bo to angol
domjenick Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 tak żeby dziurka kluczyka była po lewej bo to angol nakładkę z klamki bez zamka można przełożyć, ale jeśli chcesz wyjąć klamkę z prawej strony i przełożyć na lewą-to tak się nie da
kox_nwa Opublikowano 3 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2012 a gdyby tak dokupić te części od wersji europejskiej, i poprostu je zamontować? Trochę obciachowo wygląda ta dziurka kluczyka po prawej stronie:)
domjenick Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 a gdyby tak dokupić te części od wersji europejskiej, i poprostu je zamontować? Trochę obciachowo wygląda ta dziurka kluczyka po prawej stronie:) sama nakładka już wystarczy, żeby przykryć bębenek zamka, jeśli nie chcesz tego wymieniać
kox_nwa Opublikowano 4 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2012 czyli aby zrobić to tak by nie wyglądał na UK, muszę wymieniać całe drzwi?
mikołaj Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Żeby było tak jak w europejczyku musisz założyć całe klamki od europejczyka do tego wymienić zamki na europejskie i przełożyć instalacjie w drzwiach z prawych do lewych i odwrotnie. Bębenek i nakładka od klamki bez kluczyka pasuje na prawą i lewą stronę. Do tego potrzebujesz małe ręce i dużo cierpliwości:)
kox_nwa Opublikowano 4 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2012 więc wszystko jasne. Kupię te nakładki i zamaskuję dziurę
maverick215 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 klamka z lewej na prawą pasuje , zamek po prawej zostaje angielski , ale musisz dokupić zamek z miejscem na wkładke na lewą stronę wraz z klamką i gitarka , ja tak u siebie zrobiłem.
kox_nwa Opublikowano 4 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2012 wiesz co, mi chodzi tylko o to, żeby przykryć tą dziurę od kluczyka po prawej, bo to dziwnie wygląda a nie zależy mi aż tak bardzo na tym, by koniecznie mieć gdzie włożyć kluczyk po lewej stronie
maverick215 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 yhym to kup samą zewnętrzną klamkę od europy bez zamka i po sprawie http://moto.allegro.pl/a4-b7-b6-klamka-drzwi-prawy-przod-europa-oryginal-i1985726289.html nieważne czy prawa czy lewa cięgno się przekłada
domjenick Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 przełóż tylko nakładkę, ale musisz pod bębenkiem wyciąć trochę metalu inaczej nie założysz, bo jeden zaczep na dole jest w innym miejscu-jak przyłożysz nakładkę-zobaczysz w którym miejscu ja mam tak u siebie
kox_nwa Opublikowano 5 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2012 i tak też uczynię Dzięki za podpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi