marek.cym Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 witam. po wyrwaniu z kapcia na zawalonej krzyżówce moje audi zaczęło dziwnie drgać i szarpać. wydawał dźwięk jakby chodził na dwóch tłokach. po przejechaniu 100 metrów wszystko się uspokoiło jestem zielony. proszę o pomoc. czy to mogą być świece do wymiany czy może pompa? dodam że jak jest zimno to dość ciężko odpala z góry dzięki za pomoc
Jay_Z Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Świece działają tylko jak samochód jest zimny przy zapalaniu. Ja bym szukał przyczyny właśnie w układzie wtryskowym, a przyczyn może być wiele.
marek.cym Opublikowano 4 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2012 gdzieś słyszałem że turbina może być zawalona jakimś syfem. czy taka możliwość wchodzi w grę?
Jay_Z Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Podepnij pod kompa to się dużo dowiesz
marek.cym Opublikowano 4 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2012 właśnie nie. przejechałem jakieś 500 metrów
vauxhall95 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 popychacze sie pewnie zawiesily.Rob tak dalej a skonczy sie na glebszej usterce.
marek.cym Opublikowano 4 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2012 no właśnie staram się tak nie robić.. a czy teraz mogło się coś stać?> bo potem jechał już normalnie
vauxhall95 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 to sie okaze w praniu,napewno jakis podzespol juz nie jest w takim stanie jak byl,nie mowie ze zaraz sie urwie badz cos.To zalezy,nie sa to nowe samochody tylko juz maja kupe KM nalatane
marek.cym Opublikowano 4 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2012 no tak to jest fakt.. ale mimo to świetnie się nimi jeździ. dzięki kolego za diagnozę i pocieszenie że to jednak nie pompa:)
Rekomendowane odpowiedzi