P-U-M-A Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 Ogólnie kiera miażdży ale nie wiem jakoś mi ta poducha okrągła nie pasi Włodek ona ma ratować życie, nie wyglądać ucho.77 jutro ogarnę Do jednej i drugiej nie ma pewności. Chyba że kupiłeś jedno ładunkową?
ucho.77 Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 Ogólnie kiera miażdży ale nie wiem jakoś mi ta poducha okrągła nie pasi Włodek ona ma ratować życie, nie wyglądać ucho.77 jutro ogarnę jak w trasę nie pojadę to wpadnę na garaż oblukać
turzol Opublikowano 5 Marca 2013 Autor Opublikowano 5 Marca 2013 Ogólnie kiera miażdży ale nie wiem jakoś mi ta poducha okrągła nie pasi Włodek ona ma ratować życie, nie wyglądać ucho.77 jutro ogarnę Do jednej i drugiej nie ma pewności. Chyba że kupiłeś jedno ładunkową? 2-naboje ---------- Post dopisany 05-03-2013 at 23:06 ---------- Poprzedni post napisany 04-03-2013 at 21:23 ---------- Dzisiaj wpadła czarna ramka do grilla (thx jozek726) więc do czasu zakupu grilla S4 będzie grill Black-line
wladi Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 Turzol no co Ty przecież to nie jest grill black:grin: kółka zapomniałeś pomalować
jozek726 Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 kółka nie maluj, tak ładnie a montowałeś już przełączniki w chromie i kombinowałeś jaki pin trzeba przełożyć ?
pocas Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 Poduszka bedzie dzialac? tego jeszcze nikt nie potwierdził ... Tak jak napisałeś wcześniej. Poduszka ma chronić, a nie wyglądać... Nie kumam
ucho.77 Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 Artur kierownica na żywo robi wrażenie co ty jeszcze będziesz rezał że tapicerki pościągałeś ??????
turzol Opublikowano 8 Marca 2013 Autor Opublikowano 8 Marca 2013 Artur kierownica na żywo robi wrażenie Jak przyczaił co ty jeszcze będziesz rezał że tapicerki pościągałeś ?????? Takie tam duperele
ucho.77 Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 Artur kierownica na żywo robi wrażenie Jak przyczaił co ty jeszcze będziesz rezał że tapicerki pościągałeś ?????? Takie tam duperele po kwiatki byłem
turzol Opublikowano 12 Marca 2013 Autor Opublikowano 12 Marca 2013 Kiera na pokładzie. Po kilku problemach z instalacją w końcu udało mi się wszystko na tip-top ogarnąć. zdjęcia fatalne bo raz że ciemno, dwa aparat nie najwyższych lotów, ale coś widać teraz rezanko BT
P-U-M-A Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 Gdzie ja taką kierownice już widzialem:eusathink::eusathink:
Chuck Norris Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 Masz światła ustawione na pozycję zero i Ci się świecą? Kiera super jak i całe auto
wladi Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 Masz światła ustawione na pozycję zero i Ci się świecą?Kiera super jak i całe auto No właśnie miałem o to spytać
Gość Edyta Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 Masz światła ustawione na pozycję zero i Ci się świecą?Kiera super jak i całe auto No właśnie miałem o to spytać taaaa nie udawaj ze zauwazyles bo bys odrazu napisal
wladi Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 Ty cipencja nie świruj bo tam zaraz przyjadę to Ci tyłek przetrzepie:p memory five-wladi i wszystko jasne:)
Gość Edyta Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 Ty cipencja nie świruj bo tam zaraz przyjadę to Ci tyłek przetrzepie:pmemory five-wladi i wszystko jasne:) wez sie uspokoj hormony ci buzuja czy jak Artur sory za OT
Rekomendowane odpowiedzi