ROBERT Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 Oj trzeba bedzie, trzeba:wink: tymbardziez ze teraz mam 2 tyg z glowy bo na antybiotykach jestem, ale w BT sobie odbije:drunk: Bierz antybiotyki do końca szybciej odlecisz :kox:
variocustoms Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 Lele lepiej zacznij trenować już dzisiaj bo padniesz w przedbiegach jak koledzy narzucą tempo, wiem jak jest bo raz byłem
Lele Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 nie no bez przesady. chciałbym czesc z was poznac na pierwszym moim zlocie, a nie upic sie w godzine:zyzol: ---------- Post added at 00:34 ---------- Previous post was at 00:32 ---------- Lele lepiej zacznij trenować już dzisiaj bo padniesz w przedbiegach jak koledzy narzucą tempo, wiem jak jest bo raz byłem spoko spoko, jeszcze nie znasz chlopakow z obornik:punk:nie chce sie chwalic, ale jak idziemy na impreze to tez sporo wypijamy. Zreszta zobaczymy w BT
ROBERT Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 Lele lepiej zacznij trenować już dzisiaj bo padniesz w przedbiegach jak koledzy narzucą tempo, wiem jak jest bo raz byłem No ja myślę , że co najmniej od Sylwestra jedzie na okrągło Inaczej niech nawet nie przyjeżdża
Lele Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 Bartek nie strasz chłopaka Musti a reczniczki jeszcze aktualne? Bo jak tak to mi moglbys wziac jeden do BT:wink:
variocustoms Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 Lele, mówiłem już Tobie, że mam rodzinę z Obornik więc wiem co potrafią hihi
musti Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 Musti a reczniczki jeszcze aktualne? Bo jak tak to mi moglbys wziac jeden do BT:wink: Aktualne Wezmę Ci sztukę i dopiszę do listy bo jest kilka osób które będą odbierać w BT ręczniki Ktoś jeszcze chętny na ręcznik ???
Lele Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 Tak czy inaczej, zabawa bedzie przednia. za 3 tyg niektórzy juz pewnie w drodze beda. A my Vario o której start?? pewnie jakos ok 6? ---------- Post added at 00:44 ---------- Previous post was at 00:42 ---------- Aktualne Wezmę Ci sztukę i dopiszę do listy bo jest kilka osób które będą odbierać w BT ręczniki Spoko, Myślę że mnie poznasz po koszulce:nabijasie:
musti Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 Tak czy inaczej, zabawa bedzie przednia. za 3 tyg niektórzy juz pewnie w drodze beda. A my Vario o której start?? pewnie jakos ok 6?---------- Post added at 00:44 ---------- Previous post was at 00:42 ---------- Aktualne Wezmę Ci sztukę i dopiszę do listy bo jest kilka osób które będą odbierać w BT ręczniki Spoko, Myślę że mnie poznasz po koszulce:nabijasie: Powinienem poznać spokojnie a jeśli nie to dam Ci znać do którego pokoju pukaj
jarko Opublikowano 2 Marca 2012 Autor Opublikowano 2 Marca 2012 Dzwonicie już do mnie i pytacie o wpłaty... Kilka osób się wypisało, kilka też chciałoby zapisać... Niestety do dnia dzisiejszego nie mam tu moderacji i kompletnie nic nie mogę zrobić z wątkiem zlotowym, żadnych aktualizacji... Co do wpłat to na dzień dzisiejszy mam takie: Młody302 - 380zł ykk - 270zł tomi790 - 300zł Lukasera - 340zł Krzysztof - 380zł<embed hidden="true" id="embed1" type="text/html" width="0" height="0">
wrclaguna Opublikowano 2 Marca 2012 Opublikowano 2 Marca 2012 Mam nadzieje ze ja sam chociaz sie zjawie
variocustoms Opublikowano 2 Marca 2012 Opublikowano 2 Marca 2012 Lele co do wyjazdu to pogadamy jeszcze, ale raczej pojadę przez Wrocław i potem na autostradę
Szamek Opublikowano 2 Marca 2012 Opublikowano 2 Marca 2012 jarko mnie i osoby, które miały jechać ze mną możesz wykreślić z listy, niestety nie dam rady przybyć:/
jarko Opublikowano 2 Marca 2012 Autor Opublikowano 2 Marca 2012 jarko mnie i osoby, które miały jechać ze mną możesz wykreślić z listy, niestety nie dam rady przybyć:/ A ja już założyłem za Was zaliczkę, za Wasze rezerwacje... <embed hidden="true" id="embed1" type="text/html" width="0" height="0">
Szamek Opublikowano 2 Marca 2012 Opublikowano 2 Marca 2012 czemu mnie nie poinformowałeś o tym? chciałem Ci dać znać, ale nie mogłem nawet wysłać PW
musti Opublikowano 2 Marca 2012 Opublikowano 2 Marca 2012 Mam nadzieje ze ja sam chociaz sie zjawie Grzechu obowiązkowo
Góral.tz Opublikowano 2 Marca 2012 Opublikowano 2 Marca 2012 jarko mnie i osoby, które miały jechać ze mną możesz wykreślić z listy, niestety nie dam rady przybyć:/ nie rozumiem czemu moskal nie wkleił ty jeszcze takiej fotki, może nie umie na nowym forum
Krzysztof Opublikowano 2 Marca 2012 Opublikowano 2 Marca 2012 Dzwonicie już do mnie i pytacie o wpłaty... Kilka osób się wypisało, kilka też chciałoby zapisać...Niestety do dnia dzisiejszego nie mam tu moderacji i kompletnie nic nie mogę zrobić z wątkiem zlotowym, żadnych aktualizacji... Co do wpłat to na dzień dzisiejszy mam takie: Młody302 - 380zł ykk - 270zł tomi790 - 300zł Lukasera - 340zł Krzysztof - 380zł<embed hidden="true" id="embed1" type="text/html" width="0" height="0"> Dzięki Jarek
H4mm3R Opublikowano 2 Marca 2012 Opublikowano 2 Marca 2012 Dzwonicie już do mnie i pytacie o wpłaty... Kilka osób się wypisało, kilka też chciałoby zapisać...Niestety do dnia dzisiejszego nie mam tu moderacji i kompletnie nic nie mogę zrobić z wątkiem zlotowym, żadnych aktualizacji... Co do wpłat to na dzień dzisiejszy mam takie: Młody302 - 380zł ykk - 270zł tomi790 - 300zł Lukasera - 340zł Krzysztof - 380zł<embed hidden="true" id="embed1" type="text/html" width="0" height="0"> Ja wczoraj też puściłem przelew z resztą $
Rekomendowane odpowiedzi