poziek Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 Monety za zlot przelane O matko... Jarko zadbaj proszę, żeby jego pokój nie był blisko mojego...nie mam zamiaru znowu wystraszyć się w nocy gdy prezes wracał po pijaku do pokoju przez balkon.
Reggi Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 Monety za zlot przelane O matko... Jarko zadbaj proszę, żeby jego pokój nie był blisko mojego...nie mam zamiaru znowu wystraszyć się w nocy gdy prezes wracał po pijaku do pokoju przez balkon. A ja chce zdala od Poźka bo znów się uj***e i będzie mi tatusiował opowiadając przy tym jak choojowe jest jego życie erotyczne
poziek Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 Monety za zlot przelane O matko... Jarko zadbaj proszę, żeby jego pokój nie był blisko mojego...nie mam zamiaru znowu wystraszyć się w nocy gdy prezes wracał po pijaku do pokoju przez balkon. A ja chce zdala od Poźka bo znów się uj***e i będzie mi tatusiował opowiadając przy tym jak choojowe jest jego życie erotyczne Ragguś nie zmyślaj, pamiętaj że pamiętam każde słowo z Twojego kawalerskiego i Twoje wielkie zadowolenie z faktu, że się obrączkujesz
Reggi Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 Monety za zlot przelane O matko... Jarko zadbaj proszę, żeby jego pokój nie był blisko mojego...nie mam zamiaru znowu wystraszyć się w nocy gdy prezes wracał po pijaku do pokoju przez balkon. A ja chce zdala od Poźka bo znów się uj***e i będzie mi tatusiował opowiadając przy tym jak choojowe jest jego życie erotyczne Ragguś nie zmyślaj, pamiętaj że pamiętam każde słowo z Twojego kawalerskiego i Twoje wielkie zadowolenie z faktu, że się obrączkujesz Też pamiętam Jak ja uwielbiam to Twoje... " Kurfa starryy..ehhhhhh... k**wa Ragguś.... ehhh "
poziek Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 Monety za zlot przelane O matko... Jarko zadbaj proszę, żeby jego pokój nie był blisko mojego...nie mam zamiaru znowu wystraszyć się w nocy gdy prezes wracał po pijaku do pokoju przez balkon. A ja chce zdala od Poźka bo znów się uj***e i będzie mi tatusiował opowiadając przy tym jak choojowe jest jego życie erotyczne Ragguś nie zmyślaj, pamiętaj że pamiętam każde słowo z Twojego kawalerskiego i Twoje wielkie zadowolenie z faktu, że się obrączkujesz Też pamiętam Jak ja uwielbiam to Twoje... " Kurfa starryy..ehhhhhh... k**wa Ragguś.... ehhh " Piszesz tak bo mi zazdrościsz Nie dziwię Ci się...niepotrzebnie pokazałem Ci zdjęcia młodej
Reggi Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 Piszesz tak bo mi zazdrościsz Nie dziwię Ci się...niepotrzebnie pokazałem Ci zdjęcia młodej Jakiej młodej ? Kurfa znowu jestem do tyłu z informacjami
Guregoru Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 Chłopaki Ślązaki, powiedzcie no co z takimi rodzynkami jak Krolu i Czester ? Jadą na zlot ? Jak tak to niech się trochę tematem zainteresują Z tego co mi wiadomo to jadą ale zaraz podsunę im temat do ogarnięcia
moskal Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 Chłopaki Ślązaki, powiedzcie no co z takimi rodzynkami jak Krolu i Czester ? Jadą na zlot ? Jak tak to niech się trochę tematem zainteresują Z tego co mi wiadomo to jadą ale zaraz podsunę im temat do ogarnięcia jak Krolu nie jedzie to ja pierdoole , tez nie jade
Mario22 Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 Krolu ma wyjeb ... mi napisał że z byle kim nie pije ...
moskal Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 Krolu ma wyjeb ... mi napisał że z byle kim nie pije ... mnie raczej nie miał na mysli :naughty:
Reggi Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 jak Krolu nie jedzie to ja pierdoole , tez nie jade A srałeś kiedyś ciepłym moczem ?
variocustoms Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 mampytanie do organizatorów, jak nie będzie prawdziwego śniegu czy jest przewidziany sztuczny?
musti Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 mampytanie do organizatorów, jak nie będzie prawdziwego śniegu czy jest przewidziany sztuczny? przewidziana jest trawa ale z rolki
wrclaguna Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,35798,11305316,Pokaza_w_telewizji_rewolucje_w_Bukowinie_Tatrzanskiej.html
Rekomendowane odpowiedzi