ryniud Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Jak w temacie,proszę o numer części tego przewodu w załączeniu dwie fotki,chodzi o ten przewód od pompy wspomagania do łączenia od przewodu od magla jak dobrze kojarzę.
audiomaniak Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Czy to o ten wąż chodzi nr 4A ?? Uploaded with ImageShack.us
ryniud Opublikowano 10 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2012 Czy to o ten wąż chodzi nr 4A ?? Uploaded with ImageShack.us -----tak kolego szanowny,właśnie o ten wąż chodzi,może wiesz gdzie mogę go kupić?
ryniud Opublikowano 10 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2012 W ASO ---to wiem że w ASO,ale tam to chcą ponad 800zł a druga sprawa to siedzę w Holandii a tu to ponad 1000 jak nic,może masz namiar na zamiennik tańszy?
audiomaniak Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 W ASO ---to wiem że w ASO,ale tam to chcą ponad 800zł a druga sprawa to siedzę w Holandii a tu to ponad 1000 jak nic,może masz namiar na zamiennik tańszy? uuu cena faktycznie duża jedynie na jakimś szrocie kupisz
Rekomendowane odpowiedzi