Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

19zoll i 11 zoll szerokosci w B7 ktos juz zakładał

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Pany mam pytanie , czy ktos próbował juz wcisnac fele 19 ale z szerokoscia 11 cali et 52... trzeba bedzie dystans zastosowac bo rozstaw od porsche 5x130 wiec et sie zmieni :) i to na tył do B7, na przód ma byc 8,5 :) moze ma ktos jakies zdecia jak to wyglada ?

Opublikowano

11 cali z wyjściowym ET 52 + adapter minimum 20mm daje nam ET 32 i to w połączeniu z 11 calami spowoduje że po założeniu koła na auto na oponie będziesz mógł postawić szklankę z herbatą :) tzn będzie wystawało....bardzo :hi:

Opublikowano

Et32 i będzie wystawać? Chyba raczej nie

Opublikowano

przy 11 calach i ET32 bedzie na 100% wystawać i to duzo :)

Opublikowano

Polecam tą stronke http://www.willtheyfit.com/index.php?width=&aspect=&diameter=&wheelwidth=&offset=&width2=&aspect2=&diameter2=&wheelwidth2=&offset2=&Submit=Submit możesz porównać rozmiar i szerokości nowych kół z obecnymi i samemu sobie odpowiedzieć czy warto się w to bawić :decayed: moim zdaniem jest to do przełknięcia, jak by pokombinować z negatywem ale to rozwiązanie dla hardcorów którzy nie przejmują się wymianą opon co sezon czy że gdzieś nie wjadą :kox: Pozwole sobie zacytować kolegi :decayed: "koło z debilnym offsetem i idiotycznym naciągiem oraz bezsensownie duża gleba"

Opublikowano

Zresztą może ktoś już zakładał,więc warto byłoby wstawić zdjęcie. Wg mnie przy 11 calach i ET32- na pewno będzie wystawać. Nie wiem jak dużo,ale różnica będzie widoczna.

Opublikowano

widzę że jak narazie brak konkretów więc może ja coś też skrobnę.....

11Jx19" z ET 52 + adapter 20 mm daje nam ET 32 ale to wciąż za mało bo koło prawdopodobnie będzie tarło wewnątrz o sprężyne :gwizdanie: no i również będzie wystawało jakieś 2 cm na zewnątrz.

wydaje mi się że minimalny dystans powinien być 30 mm ale wtedy felga na zewnątrz wysunie się na 3 cm.

jeśli założysz na te felgi najwęższe opony jakie się da to może cudem uda ci się na tym jeździć ale będzie to wyglądało tak:

107ea1284d8ba736m.jpg

Opublikowano
  • Autor

Czyli lipa :/ na fotce za mocny ten naciag wyglada juz niesmacznie ... A ma ktos na tyle 10j ? moze jakies zdjecia ?!Powoli szukam kołana sezon i jak narazie nic ciekawego :/

Opublikowano

ja mam na tyle w b6 9,5 cala et 35 i tak to wygląda

asa8.jpg

asa7.jpg

asa5.jpg

wydaje mi sie ze 11 cali bedzie dużo wystawało

Opublikowano
  • Autor

tak , 11 zoll odpada , 10 jeszcze wejdzie jak patrze na twoje 9,5

PS. twoja fela to 19 ? ładnie wyglada :) '

Opublikowano

do 140tki to będzie za szeroko i na Pleszewskie dziury tym bardziej, gdzie chcesz tym śmigać, 18" i 225/40 będzie optimum

Opublikowano

tak , 11 zoll odpada , 10 jeszcze wejdzie jak patrze na twoje 9,5

PS. twoja fela to 19 ? ładnie wyglada :) '

tak 19 :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

do 140tki to będzie za szeroko i na Pleszewskie dziury tym bardziej, gdzie chcesz tym śmigać, 18" i 225/40 będzie optimum

Nie nie , miałem 18 zoll teraz ale widzi mi sie za mała do bryły auta,wiec bedzie 19 zoll , co do mocy to tez nie zostanie 140 ps bo to żółwik jest :P hehe