artua2 Opublikowano 24 Marca 2013 Autor Opublikowano 24 Marca 2013 w butelce odtłuszczacz a w tubce jest czarny klej który ponoć nie blaknie itd. zakup w zestawie sie opłaca bardziej niż szukanie wszystkiego z osobna.
darecy Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 czy kapy od lusterek S5 będą pasowały do mojej a4?http://s14.postimage.org/h1c5wf9wh/DSC00033.jpg co do systemu Homelink to stwierdziłem że nie warto kupować modułów i zdejmować zderzak by system był i działał jak chce tego Audi.(koszt modulów to około 500 zł-moduł homelink+ moduł komfortu który u mnie nie obsługuje homelinka) posatnowiłem połączyć przyciski Oryginalnego pilota Garażowego z tymi które były w panelu koszt 20 zł w serwisie telefonów komórkowych jedyny problem stwarzały diody podświetlające poszczególne przyciski które zastąpiłem innymi. Super pomysł z pilotem do bram, też muszę pomyśleć ze swoim, tylko ja bym jeszcze podłączył zasilanie do pilota na 3 lub 6V pozostawiając baterie w środku jako backup
artua2 Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Opublikowano 26 Marca 2013 czy kapy od lusterek S5 będą pasowały do mojej a4?http://s14.postimage.org/h1c5wf9wh/DSC00033.jpg co do systemu Homelink to stwierdziłem że nie warto kupować modułów i zdejmować zderzak by system był i działał jak chce tego Audi.(koszt modulów to około 500 zł-moduł homelink+ moduł komfortu który u mnie nie obsługuje homelinka) posatnowiłem połączyć przyciski Oryginalnego pilota Garażowego z tymi które były w panelu koszt 20 zł w serwisie telefonów komórkowych jedyny problem stwarzały diody podświetlające poszczególne przyciski które zastąpiłem innymi. Super pomysł z pilotem do bram, też muszę pomyśleć ze swoim, tylko ja bym jeszcze podłączył zasilanie do pilota na 3 lub 6V pozostawiając baterie w środku jako backup Jarku ja zielonego pojęcie nie mam o elektryce (zresztą ty chyba najlepiej z forumowiczów to wiesz:decayed:) bateryjki w pilocie starczają na 2 lata więc nie tak często trzeba będzie zdejmować lampkę z podsufitki:wink: Kolejny mod na dniach, biorę się za "pendały" ,zielonego pojęcia nie mam czy to rs4 rs5 Dziękówka dla proximpuh-a za załatwienie w okazyjnej cenie fotki z modów jak mrozy puszczą choć trochę
jedrekx Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 ale będziesz klnął przy montażu.. zwłaszcza pedału hamulca
artua2 Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Opublikowano 26 Marca 2013 ale będziesz klnął przy montażu.. zwłaszcza pedału hamulca nie strasz słyszałem coś o gorącej wodzie która ma nadać gumce elastyczności
jedrekx Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 ale będziesz klnął przy montażu.. zwłaszcza pedału hamulca nie strasz słyszałem coś o gorącej wodzie która ma nadać gumce elastyczności za wiele nie pomoże, chociaż rzeczywiście jakaś różnica jest weź przed montażem środki uspokajające podstopnica to pikuś, sprzęgło też. gaz też jako tako się da założyć, ale z hamulcem największa walka. zwłaszcza jak trafisz na taki komplet jak ja.. że w nowych nakładkach ta środkowa guma będzie dłuższa niż powinna
darecy Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 zobacz u Grzesia i u Dawida AudiEnthusiasts RS4 Pedal Swap
jedrekx Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 jak nie masz instrukcji montażu to mogę Ci na jutro zeskanować
artua2 Opublikowano 28 Marca 2013 Autor Opublikowano 28 Marca 2013 zobacz u Grzesia i u Dawida AudiEnthusiasts RS4 Pedal Swap Jarku mam ciut inny zestaw, podstopnica jest tu chyba od b7 jak nie masz instrukcji montażu to mogę Ci na jutro zeskanować \mam i to jeszcze jaką grubą nie wiedziałem że to takie komplikejtet że dają do tego Biblię wiem wiem... powoli czas na dekory na razie jeszcze czekam na nową zatyczkę do szyby bo ta którą mi z helmutów wysłali okazała sie ciut za duża i kawałek szkła mi sie uszczerbił podczas montażu, teraz Hans mi musi wysłać nową. ale kalpa bez silnika wycieraczki i obudowy sie prawie sama otwiera ---------- Post dopisany 28-03-2013 at 17:12 ---------- Poprzedni post napisany 26-03-2013 at 23:20 ---------- wczoraj wpadły Pendały myślę że prezentują się fajnie... szkoda tylko że tak się brudzą wiem wiem... powoli czas na dekory
proximpuh Opublikowano 28 Marca 2013 Opublikowano 28 Marca 2013 czy kapy od lusterek S5 będą pasowały do mojej a4?http://s14.postimage.org/h1c5wf9wh/DSC00033.jpg co do systemu Homelink to stwierdziłem że nie warto kupować modułów i zdejmować zderzak by system był i działał jak chce tego Audi.(koszt modulów to około 500 zł-moduł homelink+ moduł komfortu który u mnie nie obsługuje homelinka) posatnowiłem połączyć przyciski Oryginalnego pilota Garażowego z tymi które były w panelu koszt 20 zł w serwisie telefonów komórkowych jedyny problem stwarzały diody podświetlające poszczególne przyciski które zastąpiłem innymi. Super pomysł z pilotem do bram, też muszę pomyśleć ze swoim, tylko ja bym jeszcze podłączył zasilanie do pilota na 3 lub 6V pozostawiając baterie w środku jako backup Jarku ja zielonego pojęcie nie mam o elektryce (zresztą ty chyba najlepiej z forumowiczów to wiesz:decayed:) bateryjki w pilocie starczają na 2 lata więc nie tak często trzeba będzie zdejmować lampkę z podsufitki:wink: Kolejny mod na dniach, biorę się za "pendały" ,zielonego pojęcia nie mam czy to rs4 rs5 http://s23.postimg.org/ml9dye6qz/peda_y.jpg Dziękówka dla proximpuh-a za załatwienie w okazyjnej cenie fotki z modów jak mrozy puszczą choć trochę Ja ze swoimi walczyłem 2 godziny, następnego dnia rąk nie czułem:facepalm:ale efekt jest, było warto:wink:
artua2 Opublikowano 28 Marca 2013 Autor Opublikowano 28 Marca 2013 U mnie godzinka, bardzo pomogło moczenie w gorącej wodzie oraz nasmarowanie "dzyndzelka" na nakładce pedału hamulcu wazeliną efekt dobry skutki uboczne też są ; zdarty łokieć i obolałe palce ale warto było
jedrekx Opublikowano 28 Marca 2013 Opublikowano 28 Marca 2013 gratulacje! mod bardzo fajny.. mimo, że pracochłonny
proximpuh Opublikowano 31 Marca 2013 Opublikowano 31 Marca 2013 3 pedały i leżaczek modzik zajefajny! Jarek, jak potrzebujesz, daj znać, cena niezła:wink:a jak auto ?
darecy Opublikowano 31 Marca 2013 Opublikowano 31 Marca 2013 autko na kołkach unieruchomione moduł komfortu płynie do mnie ale święta i zamarzł gdzieś po drodze... jaka cenka tych podstopnic PW
artua2 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2013 mały UP. jakiś czas temu wpakowane zostało grzanie stołków a dzisiaj, przy okazji zmiany opon wrzuciłem ukryte wentyle na letnie:naughty: i wreszcie doszła nowa zaślepka tylnej wycieraczki-gdyby ktoś był zainteresowany to pisać Przed: i Po:
jedrekx Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 brak wycieraczki mi się nie podoba.. znaczek S4 również, tak jak i ciemne lampy poza tym git i ważne, że Tobie się podoba
Rekomendowane odpowiedzi