Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B7] Kierownica ala TT ścięty dół

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kompletuje braty i zastanawiam sie teraz nad nowa kierownica:) ze scietym dolem. Znalazlem na allegro przerabiane kierownice a4 pogrubione i wyprofilowane na kciuki czy ktos widzial ja na zywo??? moze ktos posiada taka co o niej myslicie???

Ps. wiem zaraz powiecie ze ladniejsza od TT moze i ladniejsza ale jakie koszta 2tys. sama kierownica(multifunkcyjna z lopadkami do biegow) tyle co ta ale tam jeszcze dochodzi cena AIR BAG 1tys.razem 3tys. a tu jednak ta cena air bagu odpada:):)

2025101830.jpg

Opublikowano

na zdjęciu wyglada całkiem spoko :) jak w rzeczywistości to nie wiem :) jakbym miał taka opcję to bym chyba brał :)

Opublikowano

Kiera elegancka, ale nie dałbym za nią 2000zł :gwizdanie:

Opublikowano

No, to jakby nie patrzeć 400zł w kieszeni. Mi osobiście się ta z TT bardziej podoba, okrągły AIR BAG to jest to :naughty:

Opublikowano

Tanie nie sa wiec jest troszke dylemat jaka wybrac te co ten koles robi fajnie sa obszyte i wyprofilowane

Opublikowano

Tanie nie sa wiec jest troszke dylemat jaka wybrac te co ten koles robi fajnie sa obszyte i wyprofilowane

Decyzja nalezy do ciebie :) jak ci sie podoba to bierz :wink4:

Opublikowano

Jaką kiere trzeba mu dać do tej firmy i wiecie ile mniej wiecej cene przeróbki ?

Opublikowano

Jaką kiere trzeba mu dać do tej firmy i wiecie ile mniej wiecej cene przeróbki ?

Pasuje przedzwonić tam :wink4:

Ja tyle wiem ze tam wykorzystuje sie element z kiery RS4 B7 .

Opublikowano

Dajesz taką kiere jak chcesz zabrać - B7 3 ramienna i dostajesz taką samą tylko zmodyfikowaną.

Cena przeróbki ... od kwoty na allegro odliczają średni koszt zakupu takiej kierownicy np. na allegro.

Czyli w tym wypadku dajesz kierę i dopłacasz 1800 zł :naughty:

Ja tyle wiem ze tam wykorzystuje sie element z kiery RS4 B7 .

Grzegorz.. które elementy ? :decayed: :decayed: Bo ja to postrzegam w nieco inny sposób :tongue4:

Opublikowano
Grzegorz.. które elementy ? decayed decayed Bo ja to postrzegam w nieco inny sposób tongue4

Sam dół kiery :) i stąd ta cena 2000 PLN :wink4:

Mozna tez wystrugac z drzewa sandałowego :tongue4:

RS4.jpg

Opublikowano

2025101830.jpg

Sam dół kiery :) i stąd ta cena 2000 PLN :wink4

A gdzie na tym zdjęciu widzisz chromową nakładkę ? :decayed:

Cena wynika z czegoś innego drogi kolego :cool1:

Ps. Była taka nakładka na dół kierownicy za 150 zł na allegro..jakiś miesiąc temu :wink4:

Cena ceną.. spójrzcie na to .

http://www.ebay.pl/itm/PORSCHE-CAYENNE-955-957-CARBON-NAPPA-LEDER-SPORT-LENKRAD-/250861865771?pt=DE_Autoteile&hash=item3a68884b2b

http://www.ebay.pl/itm/MERCEDES-W204-C63-AMG-CARBON-ALCANTARA-SPORT-LENKRAD-/250482542934?pt=DE_Autoteile&hash=item3a51ec4956

Opublikowano

Dzwonilem do niego mowi ze jak mu podesle swoja to opusci 200zl pfff to ja wole swoja sprzedac osobno multifunkcyjna z lopadkami troszke wiecej warta :):):) a ze byly jakies gdzies tam dokladki to podeslijcie gdzie je kupic a nie ze kiedys tam gdzies byly:)) troszke duzo chce to prawda ale nie sadzicie ze fajnie ona wyglada??? cena by pewnie byla tez nizsza gdyby kompletne od tt nie staly tez w cenie proste

Opublikowano

a ze byly jakies gdzies tam dokladki to podeslijcie gdzie je kupic a nie ze kiedys tam gdzies byly:))

ale po co Ci dokładki jak nie masz wyprofilowanej pod nią kiery (?) :decayed:

Samymi nakładkami płaskiego dołu nie zdziałasz :tongue4:

to ja wole swoja sprzedac osobno multifunkcyjna z lopadkami troszke wiecej warta

Bo już każdy rzuci się na samo multi jak całą kierę można wyhaczyć za 150 zł :decayed:

troszke duzo chce to prawda ale nie sadzicie ze fajnie ona wyglada???

Fajnie..za niedługo będę miał podobną tylko czekam na ori kierownicę z B6 :decayed:

cena by pewnie byla tez nizsza gdyby kompletne od tt nie staly tez w cenie proste

Cena była by niższa gdyby nakład pracy i środków na zrobienie takiej kiery był niższy :wink4: Kiery od TT nie mają tu raczej większego znaczenia.

Opublikowano

No kolego znalazlem ta dokladke 188$ czyli niewiem czy to dobry pomysl:):) poniewaz zakup ta dokladke potem zepsuj kierownice aby ja przerobic i daj do obszycia. Niewiem jaki by byl efekt koncowy. kupujac u niego placisz niby dosc duzo 2tys ale masz z tego co widac niezle wykonanie i jeszcze swoja kierownice do sprzedania. [br]Dopisany: 13 Styczeń 2012, 00:58_________________________________________________Ps. Do raggamana pokaz gdzie mozna znalezc kiere multifunkcyjna z lopadkami za 150zl ja takich nie widzialem:???:)

Opublikowano

niewiem czy to dobry pomysl:)

Nie dobry bo..

potem zepsuj kierownice

i

efekt koncowy.

Będzie bardzo kiepski :)

kupujac u niego placisz niby dosc duzo 2tys ale masz z tego co widac niezle wykonanie i jeszcze swoja kierownice do sprzedania.

Dokładnie ;)

Opublikowano

jak bedziesz mial podobna ori audi nie jaze czyli jaka?? nie draznij sie :hi:

to ta nakladka tylko podchodzi jak juz jest kiera plaska???

jeszcze do niego zadzwonie spytam czy moze byc dol alu a reszta skora

Opublikowano

jak bedziesz mial podobna ori audi nie jaze czyli jaka??

Czekam na kierownicę od B6, którą wyprofiluje sobie sam :)

to ta nakladka tylko podchodzi jak juz jest kiera plaska???

jeszcze do niego zadzwonie spytam czy moze byc dol alu a reszta skora

No a jak nałożysz nakładkę jak masz płaski dół ? :)

Pewnie odpowie Ci, że może być... od ceny na allegro ( 2500 zł ) odejmij 200 zł :decayed:

Te kierownice nie są tanie bo sama technologia robienia kierownic nie jest tania.

Opublikowano

Powiem tak jesli z tej tej aukcji za 950zl to podoba mi sie ta rs4 z aluminiowym dolem tylko jest taki problem ze nie ma ona lopatek do zmiany biegow i nie ma tych multifunkcyjnych obkretel tylko jakies przyciski niewiem jak to dziala ale nie ma chyba tych wszystkich tam funkcji wiec chyba zostane przy tej za 2tys