kred Opublikowano 29 Marca 2008 Opublikowano 29 Marca 2008 mam wzmacniacz magnat power bull2 i chce go podpiąc pod radyjko concert 1. radyjko nie ma wyjsc audio na chincz wiec pewnie potrzebny jest jakis patent. ???? . to jest to wejście ???
pox Opublikowano 30 Marca 2008 Opublikowano 30 Marca 2008 Hej Ogólnie cała to wyjście jest do podłączenia wzmacniacza. 1 i 2 to wyjścia na tylny lewy i prawy głośnik 3 to masa 4 i 5 to wyjścia na głośniki przednie 6 to sterowanie (włączanie) wzmacniacza. Jeżeli masz wzmacniacz 2 kanałowy i chcesz pod niego podłączyć tylne głośniki lub skrzynię to wykorzystujesz 1,2,3 i 6 Aha Na allego są gotowe adaptery np: http://www.allegro.pl/item338236554_mini_iso_line_4xout_blaupunkt_vw_audi_seat_skoda.html lub http://www.allegro.pl/item336919958_mini_iso_line_4xout_blaupunkt_vw_audi_seat_skoda_.html pozdrawiam.
kred Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2008 dzieki wielkie - choc jedna osoba na tym forum potrafi pomoc i poradzic dobre rozwiazanie. za duzo na forum bzdetnych watkow a zero fachowych opinii. jeszcze raz dzieki :th:
pox Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Cieszę się, że mogłem ci pomóc. Z tego co pamiętam, to temat był chyba poruszany kilka razy i może dlatego nikt poza mną nie pisał w tym wątku. P.S. W czerwcu wybieram się w twoje rejony. Mam nadzieję, że pogoda dopisze Pozdrawiam.
kred Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2008 czerwiec w tamtym roku był lepszy niz lipiec wiec moze i w tym tak bedzie - zapraszam :>
topor Opublikowano 23 Maja 2008 Opublikowano 23 Maja 2008 siermanko... widze ze temat dawno ucichl. Jak tam podpiecie wzmacniacza pod concert I? wszystko smiga??
blaster99 Opublikowano 23 Maja 2008 Opublikowano 23 Maja 2008 ... jezli mam bose i chce dolozyc jeszcze woofer i wzmacniacz do niego to jaka bedzie najlatwiejsza droga do tego by to ladnie dzialalo ?? dodam ze jestem laik w temacie audio
Rekomendowane odpowiedzi