Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wezwanie od Straży Miejskiej - Kto kierował autem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na zdjęciu jest godzina więc co za problem rozpoznać kto?? nikt nie wie kiedy błysło:P??

Opublikowano

zwłaszcza gdy strzela Ci w d....

Opublikowano

na zdjęciu jest godzina więc co za problem rozpoznać kto?? nikt nie wie kiedy błysło:P??

Mój ojcieć dostał w rejonie działania szeryfów straży miejskiej interstanowej z Człuchowa fotki jedną po drugiej, w odstępie 6 minut i nie zauważył kiedy błyskało :embarrassed:

Opublikowano

Dominik nie mów, że nigdy nie zdarzyło Ci się przekroczyć prędkości... :cool1: Ja nie mówię tutaj o ostrym zapieerddalaniu oczywiście. Uwierz mi, że nie należę do ludzi którzy jak wsiadają do samochodu to jeżdże jak jakiś młokos i wyciskam tyle ile fabryka dała ale jak ktoś sporo jeździ to niestety ma takie akcje z fotoradarami... Te fotoraday są w takich miejscach czasem, że szkoda słów aby to wogóle komentować. Wszyscy wiedzą, że są miejsca w których fotoradary stoją tylko po to aby robić kasę a nie po to aby były ostrzeżeniem. Jestem za tym aby ograniczeń przestrzegać i staram się tak właśnie jeździć ale jak autor wątku miałem taką/podobną sytuację - samochodem jechała oczywiście moja mama. :gwizdanie: :decayed:

tu nie chodzi o to, czy ktoś przekracza, czy nie-chodzi o pretensje za to,że został złapany na radar, czy strzeliło mu fotkę :wink4:
Opublikowano

Dominik nie mów, że nigdy nie zdarzyło Ci się przekroczyć prędkości... :cool1: Ja nie mówię tutaj o ostrym zapieerddalaniu oczywiście. Uwierz mi, że nie należę do ludzi którzy jak wsiadają do samochodu to jeżdże jak jakiś młokos i wyciskam tyle ile fabryka dała ale jak ktoś sporo jeździ to niestety ma takie akcje z fotoradarami... Te fotoraday są w takich miejscach czasem, że szkoda słów aby to wogóle komentować. Wszyscy wiedzą, że są miejsca w których fotoradary stoją tylko po to aby robić kasę a nie po to aby były ostrzeżeniem. Jestem za tym aby ograniczeń przestrzegać i staram się tak właśnie jeździć ale jak autor wątku miałem taką/podobną sytuację - samochodem jechała oczywiście moja mama. :gwizdanie: :decayed:

tu nie chodzi o to, czy ktoś przekracza, czy nie-chodzi o pretensje za to,że został złapany na radar, czy strzeliło mu fotkę :wink4:

:wink4:
Opublikowano

Mi przyszło z wakacji najpierw jedno za 100zl (Zdjęcie od tyłu motor i przekroczenie o 11km/h :wallbash:) a za miesiąc drugie z wioski dalej :decayed:. Tu już nie da się rozpoznać osoby jadącej. Napisałem że nie wiem kto kierował i dostałe 100zl za nie wskazanie sprawcy.

W życiu bym nie przyjął tego mandatu tylko w Polsce jest takie popaprane prawo i gdyby sprawa trafiła do sądu i jakimś cudem dostał bym wyrok pożegnał bym się z uprawnieniami instruktorskimi :wallbash: Czasami nie warto po prostu kombinować. A co do same SM to jest tylko jedna wielka maszyna do robienia pieniędzy i tyle... nie ma nic wspólnego z bezpieczeństwem.

vdm- jak faktycznie wpisałeś trzy osoby 2 kobiety i siebie a na fotkach będzie widać zarys mężczyzny to faktycznie trochę ugotowałeś się w własnym sosie.

Opublikowano
  • Autor

Mi przyszło z wakacji najpierw jedno za 100zl (Zdjęcie od tyłu motor i przekroczenie o 11km/h :wallbash:) a za miesiąc drugie z wioski dalej :decayed:. Tu już nie da się rozpoznać osoby jadącej. Napisałem że nie wiem kto kierował i dostałe 100zl za nie wskazanie sprawcy.

W życiu bym nie przyjął tego mandatu tylko w Polsce jest takie popaprane prawo i gdyby sprawa trafiła do sądu i jakimś cudem dostał bym wyrok pożegnał bym się z uprawnieniami instruktorskimi :wallbash: Czasami nie warto po prostu kombinować. A co do same SM to jest tylko jedna wielka maszyna do robienia pieniędzy i tyle... nie ma nic wspólnego z bezpieczeństwem.

vdm- jak faktycznie wpisałeś trzy osoby 2 kobiety i siebie a na fotkach będzie widać zarys mężczyzny to faktycznie trochę ugotowałeś się w własnym sosie.

Fotka była słabej jakości, jak pokażą dobrej jakości, to Teściowa powie, że to widocznie nie ona prowadziła i poda namiary na mnie...

ewentualnie powiedziała, że jak ją zamkną to mamy paczki wysylać :decayed:

dzisiaj jedziemy do tego texasu :decayed: , dam znać co z tego wyszło :hi:

Opublikowano

A jak wpiszę że nie wiem kto to prowadził chociaż ze zdjęcia coś tam widać to co mi grozi? Wykroczenie i dodatkowa kasa czy to już przestępstwo.

Opublikowano

nie wiesz kto jechał i tyle

nie musisz sie tłumaczyc

Opublikowano

ja wam powiem tak kuzyn jechal przez las i przyszla mu fotka od staży gminnej.a że to było nad morzem to kawal drogi od nas.odpisał że nie zapłaci niech kierują sprawe do sądu.przyszło wezwanie i pojechał wytłumaczył się tym że skąd w środku lasu fotoradar się wziął i że to jest napedzanie kasy nic innego sparwe wygrał. sek w tym że manadat miał być na 50 zl. a on na droge wiecej wydał jadac tam na rozprawe ale powiedział tak i tak ..... nie zapłacę.ja mu radziłem żeby założył sparwe znów u nas o zwrot kosztów i niech oni sobie wycieczke zrobią.ale powiedział że olać dziadów.

ogólnie on mówił że woli wydać na droge ale im nie zapłaci. :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Tak jak przypuszczałem, pokazali Teściowej zdjęcie gdzie wyraźnie widać jak prowadzę auto... i zapytali czy nadal uważa pani, że jest na tym zdjęciu :embarrassed:

po 20 min

Stawiłem się na Hożej w Wawie i przyjąłem mandacik :thumbdown: