bushi Opublikowano 27 Października 2006 Opublikowano 27 Października 2006 Więc o co chodzi aż głupio pytać na Liczniku na środku na dole mamy podłużne wyświetlacze w wersjach bez FIS. Są z jednym i tam mamy temp. na zewnątrz ale widziałem ze są z 2 wyświetlczami co tam jest na tym drugim wyświetlane??
Hugo Opublikowano 27 Października 2006 Opublikowano 27 Października 2006 Wyświetla jaki bieg masz wrzucony w automacie
bushi Opublikowano 27 Października 2006 Autor Opublikowano 27 Października 2006 A jak bym wstawił do siebie tą kostkę z tego licznika a mam manual skrzynię to będzie mi wyświetalć?
Lukas Opublikowano 27 Października 2006 Opublikowano 27 Października 2006 chcesz wyrezac w manualu zeby pokazywalo ci biegi w tej linijce pewnie da rade ale to nie jest latwe no chyba ze Cie nie zrozumialem :roll:
bushi Opublikowano 27 Października 2006 Autor Opublikowano 27 Października 2006 Nie mam szansę dostać tą kostkę z tymi 2 wyświetlaczami i zastanawiam się czy będzie też u mnie to wyświetlać na jakim biegu jadę .( wiem ze to bez sensu przecież sam wrzucam bieg!!!! ) ale tak z ciekawości??
pet3r Opublikowano 27 Października 2006 Opublikowano 27 Października 2006 Nie mam szansę dostać tą kostkę z tymi 2 wyświetlaczami i zastanawiam się czy będzie też u mnie to wyświetlać na jakim biegu jadę .( wiem ze to bez sensu przecież sam wrzucam bieg!!!! ) ale tak z ciekawości?? gwoli scislosci - tam pokazywany jest tryb pracy skrzyni (Parking, Wsteczny, Jazda do przodu itp). watpie czy mozliwe jest sprawienie w ten sposob, aby wyswietlaly sie tam biegi manuala. chociaz kiedys widzialem patent na wyswietlanie biegu - koles przy dzwigni zrezal male czujniki a do galki podlaczyl baterie czy poprowadzil prad z aku, w momencie zapiecia danego biegu odpowiedni czujnik dostawal sygnal i na desce wyswietlal sie bieg. jak znajde to wkleje
wiki Opublikowano 28 Października 2006 Opublikowano 28 Października 2006 coś podobnego mają w naukach jazdy tylko tam są lampeczki zielone i żólta luz (paranoja)
spanky Opublikowano 29 Października 2006 Opublikowano 29 Października 2006 Nie mam szansę dostać tą kostkę z tymi 2 wyświetlaczami i zastanawiam się czy będzie też u mnie to wyświetlać na jakim biegu jadę .( wiem ze to bez sensu przecież sam wrzucam bieg!!!! ) ale tak z ciekawości?? jest to podobno mozliwie .....
Rekomendowane odpowiedzi