Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Co to za wyświetlacz??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc o co chodzi aż głupio pytać na Liczniku na środku na dole mamy podłużne wyświetlacze w wersjach bez FIS. Są z jednym i tam mamy temp. na zewnątrz ale widziałem ze są z 2 wyświetlczami co tam jest na tym drugim wyświetlane?? :oops::oops::oops:

Opublikowano

Wyświetla jaki bieg masz wrzucony w automacie :wink:

Opublikowano

chcesz wyrezac w manualu zeby pokazywalo ci biegi w tej linijce pewnie da rade ale to nie jest latwe no chyba ze Cie nie zrozumialem :roll:

Opublikowano

Nie mam szansę dostać tą kostkę z tymi 2 wyświetlaczami i zastanawiam się czy będzie też u mnie to wyświetlać na jakim biegu jadę .( wiem ze to bez sensu przecież sam wrzucam bieg!!!! :oops: ) ale tak z ciekawości??

Opublikowano
Nie mam szansę dostać tą kostkę z tymi 2 wyświetlaczami i zastanawiam się czy będzie też u mnie to wyświetlać na jakim biegu jadę .( wiem ze to bez sensu przecież sam wrzucam bieg!!!! :oops: ) ale tak z ciekawości??

gwoli scislosci - tam pokazywany jest tryb pracy skrzyni (Parking, Wsteczny, Jazda do przodu itp). watpie czy mozliwe jest sprawienie w ten sposob, aby wyswietlaly sie tam biegi manuala. chociaz kiedys widzialem patent na wyswietlanie biegu - koles przy dzwigni zrezal male czujniki a do galki podlaczyl baterie czy poprowadzil prad z aku, w momencie zapiecia danego biegu odpowiedni czujnik dostawal sygnal i na desce wyswietlal sie bieg. jak znajde to wkleje :)

Opublikowano

coś podobnego mają w naukach jazdy tylko tam są lampeczki zielone i żólta luz :) (paranoja)

Opublikowano

jest to podobno mozliwie .....