Maciej919 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Witam wszystkich Mam Audi A4 B5 silnik 1.9 TDI 110km automat. Po przekręceniu kluczykiem w stacyjce pokazuje Uploaded with ImageShack.us Próbowałem to przetłumaczyć i tylko dowiedziałem się ze coś z hamulcem nożnym jest nie tak Problem polega na tym, ze po nagrzaniu oleju w skrzyni nie mogę ruszyć, a jak ruszę to rozpędzę się do 30km\h i zaczyna przebierać na biegach. Zastanawiam się nad wymiana oleju w skrzyni, ale nie chce pogorszyć sprawy. Wczoraj zakupiłem VAGA na allegro i czekam aż dojdzie i podłączę. Proszę pomóżcie. Z góry dziekuje.
Banan Opublikowano 13 Stycznia 2012 Opublikowano 13 Stycznia 2012 To jest standardowy napis mówi że należy wciskać hamulec przy zmianie pozycji gałki skrzyni biegów ( mozna Vagiem zmienić język np. na angielski ) czyli nie ma nic wspólnego z problemami w skrzyni
Maciej919 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2012 Wielkie dzięki. A co może być z tym olejem
DeeJay_Kill Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Jak na mój gust, zwalony wybierak - jak przyjdzie vag, to podłącz i zobacz, czy pozycja na wybieraku będzie odpowiadać tej w okienku na vagu
Rekomendowane odpowiedzi