qwerty12345 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Na niektorych forach piszą, że ma na innych nie... Jaka jest prawda?
Dev Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 w kodach na wlepkach jest info były wersje bez, z i przystosowane do montazu
qwerty12345 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2012 To chyba nie mam bo jest: motor BLB --- HOF
Musashi Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 dokladnie, BLB nigdy nie bylo wyposazane w systemowy DPF.
Dev Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 nie mówcie że silnik BLB nigdy nie miał DPF-a sąsiad ma wieśwagena pastucha B6 i tam jest sorry za błąd ale sugrerowałem sie ta padaczką :wallbash: [br]Dopisany: 14 Styczeń 2012, 19:23_________________________________________________drugie SOOOORRRRRYYYYYYYYYYYY !!!!!!!!!!!!! to jest BKP :wallbash: :wallbash: :wallbash:
Musashi Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 nie mówcie że silnik BLB nigdy nie miał DPF-a sąsiad ma wieśwagena pastucha B6 i tam jest sorry za błąd ale sugrerowałem sie ta padaczką :wallbash: [br]Dopisany: 14 Styczeń 2012, 19:23_________________________________________________drugie SOOOORRRRRYYYYYYYYYYYY !!!!!!!!!!!!! to jest BKP :wallbash: :wallbash: :wallbash: no to jeszcze raz BLB nigdy ni emial systemowego DPF. na zamowienie mozna bylo zamontowac przelotowy DPF o dzialaniu podobnym do katalizatora. jednak jego praca nie byla kontrolowana przez ECU.
swiezak84 Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 czy po wydechu mozna poznac czy auto ma DPF czy nie? bo chyba w VW w autach z tym filtrem koncówki tłumika są prosto, a nie skierowane w dół. czy np. w B7 tez tak jest?
Rekomendowane odpowiedzi