MemberA4 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Szukałem i nic na ten temat nie moglem znalezc a chcialem sie dowiedziec czy jest mozliwos zamontowania dzielonego oparcia tylnego z kanapa w sedanie do wersji bez skladanych oparc?jesli tak to duzo jest przy tym robocizny?a moze ktos juz to przerabiał? Pozdrawiam.
darkle Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Z tym jest chyba trochę rzeźbienia bo nie wystarczy tylko kupić i zamontować samego oparcia od wersji ze składanymi oparciami. Z tego co u siebie oglądałem to należałoby jeszcze wyciąć blachę która oddziela bagażnik od kabiny, nie wiem po co to tak zrobili i po co tam jest ta blacha. A w ogóle to czy w A4 składa się tylko oparcie czy też siedzisko? Ma ktoś może jakieś zdjęcia jak to wygląda po złożeniu?
Krzy0 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 A w ogóle to czy w A4 składa się tylko oparcie czy też siedzisko? Tylko oparcie
marekg Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 prawdopodobnie oprócz wycięcia blachy dochodzi jeszcze kwestia wspawania jakichś mocowań tego oparcia u góry a z dołu jakieś zawiasy czy cos w tym stylu. nie też by się podobało to przerobić ale jak na mnie to zbyt inwazyjny mod.
studziany Opublikowano 23 Stycznia 2012 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Jeszcze dodam tylko, ze oparcie sie składa a siedzisko wyjmuje. Co do montażu to sporo roboty - szczególnie wycięcie blachy średnio mi się widzi.
Rekomendowane odpowiedzi