MemberA4 68 Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 Szukałem i nic na ten temat nie moglem znalezc a chcialem sie dowiedziec czy jest mozliwos zamontowania dzielonego oparcia tylnego z kanapa w sedanie do wersji bez skladanych oparc?jesli tak to duzo jest przy tym robocizny?a moze ktos juz to przerabiał? Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkle 2 Posted January 18, 2012 Share Posted January 18, 2012 Z tym jest chyba trochę rzeźbienia bo nie wystarczy tylko kupić i zamontować samego oparcia od wersji ze składanymi oparciami. Z tego co u siebie oglądałem to należałoby jeszcze wyciąć blachę która oddziela bagażnik od kabiny, nie wiem po co to tak zrobili i po co tam jest ta blacha. A w ogóle to czy w A4 składa się tylko oparcie czy też siedzisko? Ma ktoś może jakieś zdjęcia jak to wygląda po złożeniu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzy0 15 Posted January 18, 2012 Share Posted January 18, 2012 A w ogóle to czy w A4 składa się tylko oparcie czy też siedzisko? Tylko oparcie Link to comment Share on other sites More sharing options...
marekg 4 Posted January 18, 2012 Share Posted January 18, 2012 prawdopodobnie oprócz wycięcia blachy dochodzi jeszcze kwestia wspawania jakichś mocowań tego oparcia u góry a z dołu jakieś zawiasy czy cos w tym stylu. nie też by się podobało to przerobić ale jak na mnie to zbyt inwazyjny mod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
studziany 2 Posted January 23, 2012 Share Posted January 23, 2012 Jeszcze dodam tylko, ze oparcie sie składa a siedzisko wyjmuje. Co do montażu to sporo roboty - szczególnie wycięcie blachy średnio mi się widzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts