Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Puck i okolice - czwartek godz.18 (19 okres letni) parking koło McDonald's

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szacun za wytrwałość Panowie:hi::wink:

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Wyświetleń 174,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

tak jest już po spocie i tak się zastanawialiśmy z Grafim czy jest sens tych naszych spotkań bo spoty to żadne, właśnie chciałem wszystkim podziękować za wspólne spoty Puck i okolice, a tak na prawdę to dzięki Grafi za spota, chyba z powrotem wrócimy do tematu frekwencja Puck i okolice, 3 tygodnie po dwie osoby co to za spot :facepalm:

Opublikowano

Ej no nie łamcie się będzie cieplej będzie lepiej:naughty::wink:

Opublikowano
  • Autor

powiem tak naprawdę fajnie to wyglądało na początku, sami wiecie jak przyjechało 6, 7 autek aż fajnie było popatrzeć i przyjechać na spocika, szkoda było by to skończyć :confused4:

Opublikowano

poczekamy do wiosny a potem wprowadzimy kary za nie obecność 50 zł i zostaniemy milionerami :naughty:

a tym czasem lece do pracy :facepalm:

Opublikowano

Pany trzeba zrobić tak że dzień prędzej każdy się deklaruje....czyli mówimy kto będzie i jeżeli ma przyjechać dwie osoby to chyba nie ma wtedy sensu tracić czasu i siedzieć we dwóch i pić kawę więc jeżeli ktoś nie może przyjechać na 100% to pisze i nie będzie zbędnego bicia pijany:whistling: jak się mamy spotykać to w większym gronie a nie po dwóch bo jeszcze pomyślą że jakieś pedały przyjeżdżają do Mc-a co tydzień:grin: chyba że komuś coś naprawdę wypadnie w tym dniu to hasło tylko wrzuca na forum i będzie wiadomo...co Wy na to:whistling:

Opublikowano

uuu widze ze frekwencja kuleje :kwasny: ja chwilowo tylko moge sledzic temat :facepalm: ponownie wspomoge wasze szeregi pozna wiosna :decayed:

jak wladi pisze - bedzie cieplej bedzie lepiej i zapewne tak bedzie.

pozdro :hi:

Opublikowano
Pany trzeba zrobić tak że dzień prędzej każdy się deklaruje....czyli mówimy kto będzie i jeżeli ma przyjechać dwie osoby to chyba nie ma wtedy sensu tracić czasu i siedzieć we dwóch i pić kawę więc jeżeli ktoś nie może przyjechać na 100% to pisze i nie będzie zbędnego bicia pijany:whistling: jak się mamy spotykać to w większym gronie a nie po dwóch bo jeszcze pomyślą że jakieś pedały przyjeżdżają do Mc-a co tydzień:grin: chyba że komuś coś naprawdę wypadnie w tym dniu to hasło tylko wrzuca na forum i będzie wiadomo...co Wy na to:whistling:

Dobrze gadasz tylko z tymi pedalami trochę przegioles to że trzymamy się za ręce to nie odrazu pedały :polew:

Opublikowano

to samo chciałem napisać.Przecież nic nie kosztuje parę literek klepnąć.Forum to wytrzyma.Śledziłem wczoraj temat i w związku z brakiem zainteresowania uznałem,że nie ma po co jechać. Sorry,bo mogłem się tu zdeklarować.Następnym razem będę,jak ktoś będzie (oczywiście w liczbie większej niż dwóch)

Opublikowano

No ja też planuję już w przyszły czwartek zawitać bo dawno kawy nie piłem w Mc:D

memory five-wladi i wszystko jasne:)

Opublikowano

I znów wladi ma racje.

Deklarujmy sie przed spotem kto będzie a kto nie.

Większość z nas ma kawałek do przejechania a takie przepalanie wachy też jest bez sensu.

A teraz na swoje usprawiedliwienie powiem ze nie miałem auta, a na składaku na spot to przypał :kox:

Teraz już większość git, w czwartek będę pochwalić sie co i jak i co dalej :whistling:

Opublikowano
I znów wladi ma racje.

Deklarujmy sie przed spotem kto będzie a kto nie.

Większość z nas ma kawałek do przejechania a takie przepalanie wachy też jest bez sensu.

A teraz na swoje usprawiedliwienie powiem ze nie miałem auta, a na składaku na spot to przypał :kox:

Teraz już większość git, w czwartek będę pochwalić sie co i jak i co dalej :whistling:

:thumbup1:
Opublikowano
  • Autor

to co we wtorek robimy listę obecności?

Opublikowano

Ja bylem dzisiaj bo w czwartek mnie nie będzie :naughty:

Opublikowano
  • Autor
Ja bylem dzisiaj bo w czwartek mnie nie będzie :naughty:

ej no sam byłeś? nic nie dałeś znać :disgust: teraz mnie normalnie ciągnie, mam ssanie a że jestem leniwy to bym pojechał ale już trochę mam wlane za kołnierz :decayed: więc zostaje tylko obejść :slina:

Opublikowano

byłem z żonka i chrześniakiem ale oczywiście zająłem naszą miejscówkę :naughty:

Opublikowano

No a ja teraz jestem i w czwartek tez bede. :decayed:

---------- Post dopisany at 17:47 ---------- Poprzedni post napisany at 17:46 ----------

Jak chcecie to wpadajcie na kawe bo dzisiaj wyjatkowo dobra jest:grin:

---------- Post dopisany 26-02-2013 at 23:13 ---------- Poprzedni post napisany 25-02-2013 at 17:47 ----------

I co panowie, wtorek jest, a nikt sie nie deklaruje?:kwasny:

Opublikowano

no mnie niestety nie bedzie :wink:

Opublikowano
no mnie niestety nie bedzie :wink:

:buahaha: Obecność obowiązkowa!

Opublikowano
  • Autor

a to miał być wtorek czy środa :eusathink:no już pamiętam przecież czwartek :doh: to będę :decayed: