Opublikowano 16 Maja 201313 l To moze by tak przeprowadzic ankiete na nowy termin spotkan. Szczerze to wydaje mi sie ze w srodku tygodnia, po robocie wszyscy sa albo zbyt zmeczeni albo nie maja czasu zeby sie spotkac na luzie, wiec proponowalbym piatek/likend o jakiejs sensownej luznej porze...
Opublikowano 16 Maja 201313 l To moze by tak przeprowadzic ankiete na nowy termin spotkan.Szczerze to wydaje mi sie ze w srodku tygodnia, po robocie wszyscy sa albo zbyt zmeczeni albo nie maja czasu zeby sie spotkac na luzie, wiec proponowalbym piatek/likend o jakiejs sensownej luznej porze... bylbym za zmiana bo ta 18:00 to taka sobie godzina, zawsze bylem 15, 20min po,dzis tez zobaczymy jakie beda propozycje
Opublikowano 17 Maja 201313 l Moja kobita pracuje w piątek o tej porze więc jestem za Przynajmniej nie będzie problemu "a ty znów ten samochód...."
Opublikowano 18 Maja 201313 l ja sugeruje w weekend albo w piatek kolo 19-20 teraz dzien jest dluzszy to i spota mozna by troche pozniej organizowac
Opublikowano 18 Maja 201313 l Autor byłem wczoraj w McD ok 21 i jest już jakiś spot na parkingu grupy VAG (parę Golf'ów, A3, Polo) ale zawsze możemy się zwalić naszą 'silną' grupą na 20 w piątek co Wy na to??
Opublikowano 18 Maja 201313 l No właśnie też ostatnio widziałem ich jak potem podjechałem już nikogo nie było podpytam kumpla bo on też tam jeździ może się skrzykniemy:naughty: ---------- Post dopisany at 22:12 ---------- Poprzedni post napisany at 22:04 ---------- No i już wiem....w piątki ekipa się spotyka około 19 więc może się podjedzie do nich zobaczyć co?
Opublikowano 19 Maja 201313 l Autor To jak się więcej nas zmobilizuje na następny spocik to może spotkamy się np na tym parkingu koło Biedronki RONDO i potem podjedziemy na McD, co Wy na to?
Opublikowano 20 Maja 201313 l Jak silna bd grupa wsparcia? To i moze ja sie pofatyguje Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 20 Maja 201313 l Ja bym obstawiał jednak ten piątek jeszcze się dopytam kumpla czy Oni będą
Opublikowano 20 Maja 201313 l ooooo widze że chyba się wkońcu ruszy. to co jakis konkretny termin juz jest?
Opublikowano 20 Maja 201313 l Tak jak wyżej była mowa chłopaki z VW się spotykają w piątki wieczorem więc można podjechać się przywitać i oblukać jak się dowiem czy będą w piątek to napisze:wink:
Opublikowano 21 Maja 201313 l A w czwartek spociwo tez jest czy czekamy na wiesci o chlopakach z vw? Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 22 Maja 201313 l Autor no to u mnie z piątkiem może być ciężko bo chyba wybieram się na pulterabend, to naszych czwartkowych spotów już nie robimy? a jak już by był zaklepany ten piątkowy spot to może jakieś spotkanie naszej ekipy na kaczym winklu i wtedy podjechać jakąś większą grupą na parking przy McD?
Opublikowano 22 Maja 201313 l Mnie jutro nie ma lecę w Polskę więc będę w piątek zobaczę co za furki mamy w Puckich okolicach:naughty: