Opublikowano 4 Listopada 201312 l Autor witam z 1.6 ktoś wpada na te zloty czy lepiej sie nie pokazywać z takim słabym silnikiem ano jest taki jeden kulega Tomek -> 'grucha' z takim serduchem jak Twoje, więc śmiało podjeżdżaj im nas więcej tym weselej
Opublikowano 4 Listopada 201312 l a wie może ktoś z was jak wyciągnąć kierunkowskaz z błotnika chce wstawić dymiony a nie wiem jak sie za to zabrać i nie narobić sobie kłopotuKierunek jest wciskany w lampę, z boku ma zatrzask musisz śrubokrętem delikatnie nacisnąć i powinien wyjść najlepiej jak byś wyjął całą lampę będziesz miał lepsze dojście:wink:
Opublikowano 4 Listopada 201312 l Autor jemu chodzi chyba o te boczne, podważasz delikatnie i wyskakuje
Opublikowano 4 Listopada 201312 l Aaa no to tak musisz spojrzeć gdzie jest minimalna szpara większa i tam włożyć płaski śrubokręt i delikatnie do siebie pociągnąć tylko nie próbuj podważać bo zrobisz odprysk:wink:
Opublikowano 4 Listopada 201312 l Autor pod śrubokręt szmatkę lub coś w tym stylu i nic złego nie narobisz
Opublikowano 4 Listopada 201312 l ważne żebyś miał mocną wątrobe :grin: witam z 1.6 ktoś wpada na te zloty czy lepiej sie nie pokazywać z takim słabym silnikiemNie świruj tylko przyjeżdżaj tutaj liczą się chęci i wątroba jak ćwiara napisał Nie słuchaj się ich artas, to źli ludzie. Tylko demoralizacja im w głowie
Opublikowano 5 Listopada 201312 l Autor Ja bede w czwartek moja koząDla zainteresowanego tez mam 1.6 Przecie to pisałem
Opublikowano 5 Listopada 201312 l Wez tam Wladi Szybe sciagnij z zona i sprawdz co tam sie u nich kroi bo ja nie dowierzam. Sent from my iPhone5 using Tapatalk
Opublikowano 5 Listopada 201312 l Wez tam Wladi Szybe sciagnij z zona i sprawdz co tam sie u nich kroi bo ja nie dowierzam. Sent from my iPhone5 using Tapatalk :polew:---------- Post dopisany at 22:33 ---------- Poprzedni post napisany at 22:33 ---------- A co się może kroić...za***rdalaj na pomorze i pijemy:grin:
Opublikowano 5 Listopada 201312 l qwa juz 5 razy byłem u was w tym roku :grin: Uj z kasą, o wątrobie juz nie wspominam