Opublikowano 16 Listopada 201312 l Wladi z kierowca jedziesz? Sent from my iPhone5 using Tapatalk Kuźwa właśnie nie mam kierowcy dzwonie po szybę mojego osobistego drivera:grin:
Opublikowano 16 Listopada 201312 l To je moj osobisty kierowca. Ale pod moja nieobecnosc mozesz sobie go wypozyczyc . Sent from my iPhone5 using Tapatalk
Opublikowano 16 Listopada 201312 l Żartuje nie mogę nic dziabać bo potem muszę po młodego do babci jechać
Opublikowano 16 Listopada 201312 l na jakieś chlańsko to fajnie w wakacje tam po drodze do Ciebie jest w miarę faja miejscówka
Opublikowano 16 Listopada 201312 l Noo spytaj ćwiary jak się fajnie pije nad brzegiem Zatoki Gdańskiej:decayed:
Opublikowano 16 Listopada 201312 l Noo spytaj ćwiary jak się fajnie pije nad brzegiem Zatoki Gdańskiej:decayed: Nad zatoka, pod Makiem , pod znakiem Wladyslawowo. Wszedzie sie pilo Sent from my iPhone5 using Tapatalk
Opublikowano 16 Listopada 201312 l pod znakiem Władysławowo to ta ukryta kamera była Ukryta w "szybie":polew:
Opublikowano 16 Listopada 201312 l Wladi z kierowca jedziesz? Sent from my iPhone5 using Tapatalk Kuźwa właśnie nie mam kierowcy dzwonie po szybę mojego osobistego drivera:grin: Nie kombinuj bo znowu zdekompletowany wrócisz
Opublikowano 16 Listopada 201312 l E pany co jutro kombinujecie? Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 16 Listopada 201312 l Pany ktoś ma ochotę jutro się spotkać na skwerku około 16:naughty: zbieramy ekipę z Józkiem:wink: dokładnie to chętny ?
Opublikowano 16 Listopada 201312 l Autor Noo spytaj ćwiary jak się fajnie pije nad brzegiem Zatoki Gdańskiej:decayed: jaka Gdańska przecie to moja PUCKA, wladi błagam Cię nie rób siary
Opublikowano 16 Listopada 201312 l Pany ktoś ma ochotę jutro się spotkać na skwerku około 16:naughty: zbieramy ekipę z Józkiem:wink: dokładnie to chętny ? Zajebalem pakiet zima w czarnule, moge? Czy nie ma wjazdu w tych butach? Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 16 Listopada 201312 l Noo spytaj ćwiary jak się fajnie pije nad brzegiem Zatoki Gdańskiej:decayed: jaka Gdańska przecie to moja PUCKA, wladi błagam Cię nie rób siary te, ynteligent bo ci zatoke utniemy przy helu i będziesz miał jezioro "zatoki wasze, mierzeje nasze!":polew:
Opublikowano 16 Listopada 201312 l Noo spytaj ćwiary jak się fajnie pije nad brzegiem Zatoki Gdańskiej:decayed: jaka Gdańska przecie to moja PUCKA, wladi błagam Cię nie rób siary te, ynteligent bo ci zatoke utniemy przy helu i będziesz miał jezioro :polew: