Opublikowano 8 Grudnia 201312 l No Pany ogarniać się...zamiast czwartkowego spota polecimy do Gdańska na spocik wigilijny:naughty: w 3M wszystko jest napisane...
Opublikowano 8 Grudnia 201312 l Weźcie się ogarnijcie:facepalm: jak potrzeba to się na sobotę załatwi ale dla gruchy nie będziemy spota przekładać
Opublikowano 8 Grudnia 201312 l No to luz zaraz napisze na 3M że w sobotę będziemy...ale wiecie że nocka z bani będzie:naughty: więc uprzedzić żony:grin:
Opublikowano 10 Grudnia 201312 l Zaraz komuś jebne...myśleć nad wigilią klubową a nie mi tu z czwartkiem wyjeżdżacie:decayed::decayed:
Opublikowano 10 Grudnia 201312 l Zaraz komuś jebne...myśleć nad wigilią klubową a nie mi tu z czwartkiem wyjeżdżacie:decayed::decayed: jaki groźny jedz na spota to się dogadacie w czwartek
Opublikowano 10 Grudnia 201312 l Autor Dokładnie ogadamy wszystko na następny tydzień. Może ktoś jeszcze się zdecyduje jechać bo narazić to marna frekwencja.
Opublikowano 10 Grudnia 201312 l Autor Dobra wyjebane sam pojadę A tobie co się narobilo ? Jakiś nerwowy jesteś czy mi tylko wydaje? :what:
Opublikowano 11 Grudnia 201312 l Nie denerwuj sie wladi, to cakowicie normalne że opony w zimie nie chcą piszczeć.
Opublikowano 11 Grudnia 201312 l Jade dzis sobie o 6 rano do leborka moja niunia i co sarenka mi wyskoczyla i bum