Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Puck i okolice - czwartek godz.18 (19 okres letni) parking koło McDonald's

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam koledzy przypadkiem trafiłem na ten temat. Spotykacie sie co czwrtek? Dołaczyłbym sie do was, i frekwencja +1 by podskoczyła.

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Wyświetleń 174 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Siemanko:hi:jak najbardziej przyjeżdżaj, zawsze mile widziana każda osoba mająca chęci i czas się spotkać i pogadać o naszych perełkach:wink: Obserwuj wątek coś się zmontuje:decayed:

Opublikowano

ok w chwilach wolnych bede obserwował temat.:thumbup1:

Opublikowano

pamietam czasy jak jezdziłem do matarni praktycznie byłem stałym bywalcem spotkań co czwartkowych. Wiec trzeba bedzie sobie przypomnieć i pojechać:brawo:

Opublikowano

No proszę stary wyjadacz się odrodził:grin: ja jeździłem jak spotykaliśmy się w środy ale można czasem podlecieć na bajere:wink:

Opublikowano

no tak tylko wtedy było sie zwolennikem innej marki. I coś tam jeszcze zostało z tej pasji. A cztery kólka to dopiero moje poczatki:decayed:

Opublikowano
  • Autor

kolega ode mnie to może będę kojarzył, jaki kolorek masz tego avanta swojego?

Opublikowano

ly5k ciemny granat

Opublikowano

Te wladi, nic dziwnego że frekwencja u nas taka słaba jak wszystkich na matarnie odsyłasz :grin:

Opublikowano
Te wladi, nic dziwnego że frekwencja u nas taka słaba jak wszystkich na matarnie odsyłasz :grin:
Nie pitol:grin: będzie git jak wszyscy będą jeździć do MC:decayed:
Opublikowano
  • Autor

co prawda to prawda, ostatnio marnie u nas co nie Tomek

Opublikowano

Nono jak małolactwo wyjeżdża z kraju zamiast siedzieć na d*pie i na spoty przyjeżdżać co co się dziwić:polew:
Opublikowano

Nono jak małolactwo wyjeżdża z kraju zamiast siedzieć na d*pie i na spoty przyjeżdżać co co się dziwić:polew:

Przygarniał kocioł garnkowi, a sam smoli. :grin:

Opublikowano

Oj prawda. Zapowiadaja sie a potem zalewaja

Opublikowano

kolego budtom a ty przypadkiem ramek nie masz klubowych? i nie robisz na radarowni obok oetkera?

Opublikowano

jeszcze mi sie nie udalo zakupić klubowych ramek takze to musi być ktoś inny.

Opublikowano
  • Autor

Trójmiasto się w końcu określiło w sprawie tej wigili z kreglami. Wyszło że piątek więc ja odpadam, niektórzy pracują w soboty :(

Opublikowano
Trójmiasto się w końcu określiło w sprawie tej wigili z kreglami. Wyszło że piątek więc ja odpadam, niektórzy pracują w soboty :(
A kto Ci każe w sobotę rano wracać z kręgli:grin:
Opublikowano
A kto Ci każe w sobotę rano wracać z kręgli:grin:

ty się nie mądruj :grin: Mati będzie w piątek w domu z trasy o i tyle wigilii mamy:polew::facepalm: