Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Puck i okolice - czwartek godz.18 (19 okres letni) parking koło McDonald's

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spoko

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Wyświetleń 174,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor
No to jednak przedni czujnik samopoziomu "dead" teraz trzeba szukac :( tak wiec tomek jak mozesz to zerknij w "magazyn" :)

Byłeś u kolegi w Mrzezinie na warsztacie?

Opublikowano

Bylem ale cos nie moglem znalezc :mad: kolega Łepski pomogl :D

Opublikowano
Robimy w czwartek spota:naughty:

bym dzisiaj wpadł... ale cisza tu, także nie wiem

Opublikowano

Ja odpadam dzis bo w nocy wyjazd do Poznania mam.

Opublikowano

No to pisać kto bedzie to się określimy czy się spotykamy...

Opublikowano

Ja nie dam raczej rady, wciaz czekam w pewnej kolejce :mad: ale obserwuje z telefonu :)

Opublikowano

No ok to odpuszczamy

Opublikowano

A o co kaman z ta nocna jazda? Ktos o tym myslal? Czytalem cos na spotach koscierzyny chyba, to sobota i wieczor wiec moze jeszcze przed wyjazdem bym sie wybral bo w srode juz uciekam na dluzej.

Opublikowano

No właśnie ja też się zastanawiam bo może warto podjechać i oblukać co tam się będzie działo...to taki zlot organizowany przez 3M i z Elbląga jedzie ekipa do Gdańska a potem w umówione miejsce:wink:

Opublikowano

Moze byc ciekawie, czytalem ze ostatnio niby 200 aut bylo. Tylko te informacje jakies szczatkowe, pisalo ze z elblaga jada do 3M i tu gdzies,ktos ich odbiera i prowadzi? Troche maslo maslane. Ja tam bym sie przejechal zobaczyl cos ciekawego :) pozniej dluugo samochodow nie zobacze :mad:

Opublikowano

No napisali że się spotykają przy Auchan w Gdańsku a potem lecą dalej:whistling:

Opublikowano
A o co kaman z ta nocna jazda? Ktos o tym myslal? Czytalem cos na spotach koscierzyny chyba, to sobota i wieczor wiec moze jeszcze przed wyjazdem bym sie wybral bo w srode juz uciekam na dluzej.

Chodzi o to zeby pojezdzic, w Oslo tez smigamy, troche mniejsza ekipa ale zajawka spoko. Ktos rzuca jakies fajne miejsce i jazda, i tak z punktu do punktu.:decayed:

Opublikowano

No chyba nie do końca tak jak mówisz Endrju bo jest wyznaczony plac gdzie mają się ustawiać auta...w środku będą z Car Audio:wink:

Opublikowano
  • Autor

:hi: chłopaki też tak myślałem sobie o tej jeździe nocnej ale nie mogę sobie tego ogarnąć aby ok 200 czy więcej aut w ciągu po mięście śmigało jak ze światłami i polizei. Przecież ten korowód będzie się ciągnąć z jakieś dobry kilometr, nie realne dla mnie.

---------- Post dopisany at 19:34 ---------- Poprzedni post napisany at 19:30 ----------

Bylem ale cos nie moglem znalezc :mad: kolega Łepski pomogl :D

byłem dziś u kolegi Olka w jego warsztacie w Mrzezinie, fakt jest ciężko trafić albo nie zapamiętałem jak tłumaczył że to ul. Sosnowa

Opublikowano

Robiles cos czy tylko pojechales sie przywitac? :)

Opublikowano

No czyli bardziej taki street meet. Postac przy autach i pogadac niz jezdzic bez celu.

Novwy, norwedzy tutaj tez sie spotykaja po 200, nawet 300 aut, sa przejazdy, policja fakt faktem sie interesuje, ale nic nielegalnego przeciez sie nie dzieje. A to ze grupa sie rozdzieli to przeciez nic, z gory jest ustalane dokad przejazd.:wink:

A tak btw, jak oceniasz robote tego mechaniora w mrzezinie?

Opublikowano

wladi dzwoniłeś do mojego kumpla?

Opublikowano

Ja brałem numer dla kolegi z forum bo chciał fele robić

Opublikowano

aha