grucha1 Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 To niech ci umyje wysłane kurierem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mojeA4 Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Hehe, to daj odkurzać i wiadro ---------- Post dopisany at 17:02 ---------- Poprzedni post napisany at 17:00 ---------- Polecacie w Pucku restauracje czy bar BEKA? Gesslerowa tam kiedyś była, bedziemy jechac z Gdyni, po drodze do Władysławowa, bysmy wstąpili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Jak sama nazwa mówi...niezła Beka:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seikokilla Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Wladi, byłeś dziś na helu? Bo zdawało mi się że widziałem twoja furke. Wysłane z mojego MK16i za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mojeA4 Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Byłem w tej BECE, ale dobre. Moja Mała prawie cały talerz rosołu wciągnęła. Ja z zona zestaw geslerowej ryba z borowikami z ziemniakami zapiekanymi 33 zł, polecam bardzo dobre:) Jutro moze bede na Helu, w Jastarni... Czas leci trzeba zwiedzać, auto wróciło, wiec trzeba sie bawić Pozdrowienia, Bede kiwał jak kogos zobaczę koledzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBucu Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Wladi, byłeś dziś na helu? Bo zdawało mi się że widziałem twoja furke.Wysłane z mojego MK16i za pomocą Tapatalk 2 No moze w domu byl... Wysyłane z mojego XT615 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Seiko przecież ja mieszkam w Helu do kiedy jesteś to browca się napijemy:thumbup: memory five wladi i wszystko jasne :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seikokilla Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Ale że mnie torba :mad: nie wiem czemu kolatalo mi się że ty z wladziowa. No i niestety dziś zawinolem się już na gdynie cóż za wtopa. Wstyd mi :p Wysłane z mojego MK16i za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Spoko odrobisz w polu.......kukurydzy:thumbup: memory five wladi i wszystko jasne :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winczako Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 ostatnio bylo bez odp, moze teraz. Siedze w jastrzebiej, morze ch...o zimne tak, ze dzwigacz jądra ma mnóstwo pracy, a browary powoli mi sie nudzą..... w czwartek Wy sie widziecie? to moze bym podjechal moim padłem. no dobra, żartowalem z tymi browarami . Ale się poświęcę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novwy Opublikowano 27 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Wpadaj śmiało zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha1 Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Panowie konczy sie etap jezdzenia koza czas zejsc na ziemie, kto ma sciagacze do sprezyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBucu Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Ja przywioze. Wyglada jak MTS. Masz tylko przod czy komplet? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha1 Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Przod bo z tylu mam butle z gazem to i tak nisko jest wysłane kurierem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seikokilla Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Przod bo z tylu mam butle z gazem to i tak nisko jestwysłane kurierem No to teraz głowy nie wsadzisz pod nadkole żeby zobaczyć co się tam dzieje Wysłane z mojego MK16i za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBucu Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Skonczy sie wymiana gornych bananow bez zdejmowania kola Wysyłane z mojego XT615 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha1 Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Sie ogarnie i nie bedzie wstyd juz wysłane kurierem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Seiko gdzie się wozisz po Pł. Dąbka memory five wladi i wszystko jasne :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seikokilla Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Seiko gdzie się wozisz po Pł. Dąbka memory five wladi i wszystko jasne :-) To mój rejon nie zauważyłem cie tym razem. Wysłane z mojego MK16i za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Spoko jechałem Peugeotem z kumplem memory five wladi i wszystko jasne :-) ---------- Post dopisany at 18:10 ---------- Poprzedni post napisany at 18:05 ---------- http://a4-klub.pl/kalendarz-audi-a4-klub-polska-120/czerwiec-najladniejsze-zdjecie-a4-forum-336999/#post4371957 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi