PatrykB6A4 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Więcej z tych zdjęć nie wyciągnę, następnym razem, aby porządnie uwiecznić chwile wezmę statyw i będzie dobrze. Jeszcze raz dzięki Panowie za spotkanko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBucu Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Więcej z tych zdjęć nie wyciągnę, następnym razem, aby porządnie uwiecznić chwile wezmę statyw i będzie dobrze. Jeszcze raz dzięki Panowie za spotkanko! Te, fotograf. Tyle ziarna ze cala afryke mozna nakarmić Spoko sie patrzy ze puckie znowu sie rozkrecaja. Niech no ja i seiko wbijemy do kraju i juz bedziemy rekordy obecnosci bic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykB6A4 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Te, fotograf. Tyle ziarna ze cala afryke mozna nakarmić Spoko sie patrzy ze puckie znowu sie rozkrecaja. Niech no ja i seiko wbijemy do kraju i juz bedziemy rekordy obecnosci bic Brakło statywa i albo rozmyte albo takie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vwbartus Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Widzę że frekwencja dopisała Ja niestety fieste musiałem oddać teraz mam golfa ale jeszcze z miesiąc i wpadam na spocik mam nadzieje że w nowej odsłonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novwy Opublikowano 5 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Jest super więc oby tak dalej, dzięki za przybycie wszystkim, do następnego spotu [emoji106] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha1 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Dzieki panowie.elegancko podciagamy frekfencje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surprise Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Dzięki panowie za spota. Grucha mam te ledy niebieskie ~4 metry. jak chcesz. Ps. antresola jest otwarta (chyba) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha1 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Mistrzuniu biere ledy.a jak by ktos cos potrzebowal to jutro jade do grudziadz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luty2502 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Slu Ale szedłem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha1 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Sie wlekles do slupska [emoji23] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luty2502 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Dobrze bylo bd cieplej to bd jeszcze lepiej Godzinka czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 będzie cieplej to panowie ogarnijcie jakiegoś spota w week to i my zajedziemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luty2502 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Wladi spodobały mi się te twoje dekory swoje zrobię na biało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha1 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Wałkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luty2502 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Myslalem lakierem do paznokci Ma malutki pędzelek i dojde w każdy zakamarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykB6A4 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Polecam sylikon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luty2502 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Dużo lakieru dawales?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzacha197444 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Kuźwa, w czwartki na 19.00 jeżdżę na basen do Akademii Morskiej z córką To masz pecha...nież żona pojedzie A ja z Oksywia do Pucka dopłynę To wez core na spotEeee, zboki, ona ma dopiero 12 lat! Kuźwa, chętnie zmieniłbym już kółka, ale w związku z tym, że do Wrocka na święta śmigam - rozsądek podpowiada daleko idącą wstrzemięźliwość... Sprobuj sie nie odezwac I tego się bałem... Więcej z tych zdjęć nie wyciągnę, następnym razem, aby porządnie uwiecznić chwile wezmę statyw i będzie dobrze. Jeszcze raz dzięki Panowie za spotkanko! Te, fotograf. Tyle ziarna ze cala afryke mozna nakarmić Spoko sie patrzy ze puckie znowu sie rozkrecaja. Niech no ja i seiko wbijemy do kraju i juz bedziemy rekordy obecnosci bic Widzę, że jak nie pojadę to porządnej dokumentacji zdjęciowej nie będzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykB6A4 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Będzie, będzie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzacha197444 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 (edytowane) Zobaczymy, wtorki i czwartki średnio mi pasują. Ale nic nie przesądzam Edytowane 6 Marca 2015 przez trzacha197444 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi