TyBucu Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 (edytowane) Zobaczymy, wtorki i czwartki średnio mi pasują. Ale nic nie przesadzam tobie nie ma pasować tylko masz być Edytowane 6 Marca 2015 przez TyBucu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzacha197444 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Kuźwa, w niedzielę przerzucam kółka na letnie. Jak będzie w kwietniu załamanie pogody to wrócę do zimówek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBucu Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Plus jeden, właśnie lecę po letnie klapki wystukane młotkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novwy Opublikowano 7 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Mnie tez korci ale na BT chyba jeszcze bedzie zima na autku. Chłopaki piszą że w zakopanym jeszcze śniegu po kolana i co jakiś czas dopaduje świeży, więc raczej nie będę ryzykował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luty2502 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 A tam Novwy idź na żywioł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novwy Opublikowano 7 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Nie da rady mam moje młode na głowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novwy Opublikowano 7 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 [emoji53] [emoji45] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzacha197444 Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Plus jeden, właśnie lecę po letnie klapki wystukane młotkiem Nie mogłem się doczekać więc zrobiłem to wczoraj A jak coś się zmieni z pogodą to najwyżej wskoczę z powrotem na pakiet zima... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzacha197444 Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 A kuwa jakieś fotki to nie łaska.... Wkleję z zeszłego roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novwy Opublikowano 8 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Po dzisiejszej pogodzie to można śmiało letnie kapciochy zakładać, jak sie tak w tygodniu utrzyma to zmieniam. U mnie dziś +18 w Wejherowie nawet +20 było. Chyba koniec zimy [emoji4] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha1 Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Na maksa pokazalo mi +20,5 dzis.ummm lato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBucu Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Po dzisiejszej pogodzie to można śmiało letnie kapciochy zakładać, jak sie tak w tygodniu utrzyma to zmieniam. U mnie dziś +18 w Wejherowie nawet +20 było. Chyba koniec zimy [emoji4] Ty gadaj dalej, ja będe robił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vwbartus Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Andrzej co Ty masz za balony na tych Darkach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBucu Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 (edytowane) 225/40 18"Kompromis miedzy fitmentem a ciężką nogą Edytowane 8 Marca 2015 przez TyBucu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBucu Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Ja będę miał takie same więc nie furczeć mi tu [emoji12] Do allroada w sam raz, dobrze po wydmie bedzie szedł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surprise Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Mówicie o Allroad'ach.. kur.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha1 Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Tylko -40 to malo bo ja mam na przodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surprise Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 No muszę bo powoli lęku wysokości dostaje.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBucu Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Mówicie o Allroad'ach.. kur.. Wszystko w swoim czasie, moj tez byl wozem drabiniastym Tylko -40 to malo bo ja mam na przodzie Ty masz od passka, i to jeszcze bóg wie czy nie V6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha1 Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Z 1.8 t mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi