vwbartus Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Napisano wczoraj, 22:25Tybucu z tego co widzę to 1.8t nie zalicza się do kategorii diesli bo szanse nie równe:) To ja mogę ustawić się na kresce Wiesz jak to jest ciepłej sie zrobiło to na dworze można sie pobawić w piaskownicy :-PKto jest z IC?No wlasnie kto z ic jest? Potrzebuje kratki zderzaka lift [emoji16] Mam nr klienta (pracownika) do IC o dużym rabacie jak ktoś chce to mogę podesłać nr na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha1 Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Napisano wczoraj, 22:25 Tybucu z tego co widzę to 1.8t nie zalicza się do kategorii diesli bo szanse nie równe:) To ja mogę ustawić się na kresce Wiesz jak to jest ciepłej sie zrobiło to na dworze można sie pobawić w piaskownicy :-P Kto jest z IC? No wlasnie kto z ic jest? Potrzebuje kratki zderzaka lift [emoji16] Mam nr klienta (pracownika) do IC o dużym rabacie jak ktoś chce to mogę podesłać nr na pw Poprosze Grucha koło mojej roboty stoi (chyba) porzucony lift. Zostawie notke może ktoś nie potrafi sie nim zając, a władze juz na szybe nakleiło warna o usunięciu. Jak ustale właściciela to targamy na graty? Bieremy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykB6A4 Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Novwy mijalem Cie jak zajezdzales do bricko /inter marche a Wladiego na władku, wszystko w godzinie około piątej [emoji3] [emoji3] O i znów, co za spoty dziś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vwbartus Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Bartek na kresce czy do kreski mi to wsieradno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novwy Opublikowano 10 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Novwy mijalem Cie jak zajezdzales do bricko /inter marche a Wladiego na władku, wszystko w godzinie około piątej [emoji3] [emoji3] O i znów, co za spoty dziś Tak właśnie mi sie wydawało, podniosłem rękę ale moze nie zauważyłeś juz. Trochę sie spieszyłem [emoji4] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luty2502 Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Pany wrocicie z BT to czekam aż zorganizujecie jakiegoś spota wtedy może zrobimy jakiś przelot autami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBucu Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Proponuje wtorek chetnie poznam nowe ryje wystukane młotkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luty2502 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Następny tydzień auto ląduje u lakiernika:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha1 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Proponuje wtorek chetnie poznam nowe ryje wystukane młotkiem Rowerem chcesz przyjechacCos jutro robimy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBucu Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Po bukowinie to na czworaka sie doczłapie, potem sie znajdzie jaki wafel który pod obietnicą melanżu zaprowadzi mnie do jakiejś Helskiej mordowni Następny tydzień auto ląduje u lakiernika:/ a co modzisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novwy Opublikowano 11 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Tak właśnie nad tym czwartkiem sie zastanawiam moze poniedziałek albo weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha1 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Weekend moze sie spotkamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzacha197444 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Kiedy w weekend? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha1 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 I tak nie przyjedziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzacha197444 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Jak nie, jak tak... Pytam, bo jutro między 10.00 a 14.00 mam do obskoczenia służbową imprezkę w Gdyni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBucu Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Jak nie, jak tak... Pytam, bo jutro między 10.00 a 14.00 mam do obskoczenia służbową imprezkę w Gdyni... To o 13.00 Widzisz, grucha miał racje, nie przyjedziesz Majstry pomyslcie nad jakims spotem między 23-25 bo chetnie frytki wciągne. Przyjade rowerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha1 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Przeciez ty nawet do siebie jeszcze nie dojdziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luty2502 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Też może bym wpadł 25tego tybucu będę miał dla Ciebie rywala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha1 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Chyba pieszo sie poscigacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzacha197444 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 http://www.dziennikbaltycki.pl/artykul/3786001,wypadek-w-gdyni-sportowa-toyota-wbila-sie-pod-auto-dostawcze,id,t.html?cookie=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi