TyBucu Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Też może bym wpadł 25tego tybucu będę miał dla Ciebie rywala Ja bez fury, samolotem tym razem, nie ma kasy na mody to trupa nie będe targał. Z resztą po cholere mi auto jak i tak cały tydzień bede pod % Moge ewentualnie wpaść wściekłym fiatem 1.6 z podtlenkiem a co to za napalony na baty że tak zapytam? http://www.dziennikbaltycki.pl/artykul/3786001,wypadek-w-gdyni-sportowa-toyota-wbila-sie-pod-auto-dostawcze,id,t.html?cookie=1 Dobrze ze na pierwszym zdjeciu zamazali blachy bo na ostatnim latwiej je odczytac Grucha targaj mi te listwy w chromie, w poniedzialek juz bedzie lift na graty, moze cos z tych kratek zostało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luty2502 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 S4 2011rok to kiedy fura bedziesz fajnie bedzie zrobić masowego spota w pucku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBucu Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 (edytowane) dwie opcje:A) Jak mi sie turbo wysra do końca to przyjade B.) Jak zbiore hajs na nowe Edytowane 15 Marca 2015 przez TyBucu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzacha197444 Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luty2502 Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Puck żyjecie? Lecicie na ten zlot vag na nowy staw?26.04 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBucu Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Juz w domu, grebo.Pojechalbym ale nie bede mial wolnego, ani watroby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha1 Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Watroby i tak nie masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBucu Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Watroby i tak nie maszTo i tym bardziej jej nie będę miał. Sprzataj garaż. Pije kawę i lecę do ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha1 Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Dojechales tym padlem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novwy Opublikowano 23 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Siemanko mafia ja dopiero dochodzę do siebie masakra To masz tak samo jak ja, dziś dopiero wróciłem do normalnej egzystencji. Dlatego wziąłem jeszcze jutro wolne [emoji6] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novwy Opublikowano 23 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Widze że zaopatrzenie od dzika jest [emoji1] dobrze wchodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novwy Opublikowano 25 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Takie pytanie ktos jutro zamierza być, czy odkladamy na za week? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha1 Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Mi tam pasuje na jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luty2502 Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Lecicie w kwietniu ta Ten zlot do nowego stawu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novwy Opublikowano 25 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Lecicie w kwietniu ta Ten zlot do nowego stawu?Co tam dają, masz gdzieś jakieś info? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzacha197444 Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Nie wyrobiłem.... Dałbyś spokój z tym bosmanem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surprise Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Mi też jutro odpowiad. Na 18? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luty2502 Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Ktoś założył novwy temat u nas w dziale pomorskie przewiń tylko myszka trochę w dół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novwy Opublikowano 26 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Odbył sie mini spot grono be5 Dzięki za przybycie [emoji106] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surprise Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Dzięki! Były nawet panienki.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi