9kozi9 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Witam w moim audi a4 b6 2002r 1.9 TDI AVB rozleciało się koło dwumasowe :/ Z racji problemów finansowych poszukuje części używanych. Moje pytanko brzmi cy dwumas o symbolice AFN podejdzie do mojego skarbu? Szukam na alledrogo jednak ciężko znaleźć używany dwumas AVB :/ Proszę o poradę dobranoc
garbi89 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 proponuję założyć nową,używaną możesz długo nie pojeździć. Wtedy koszt będzie większy. Chyba ze na chandel?
karo-servis Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Handel przez samo h się pisze a czasami używany dwu mas lepszy jak tani zamiennik !!! do avb mam dwu masa w bardzo dobrym stanie pisz PW albo dzwoń 512 63 63 64
ambm1985 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 nie lepiej dać nowe Valeo jednomasowe
mlodyy Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 nie lepiej dać nowe Valeo jednomasowe I jak jest mróz słyszeć wszystkie plastiki i po 2 latach wymienić skrzynie chyba słaby pomysł .
dariodario Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 kolega MLODYY nie dokonca tak jest stare 1z mialy bez dwumasa motory i jakos robily kosmiczne przebiegi. motor avb jest nie przesilony wiec bedzie dobrze chodzil na jednomasie od audi80 tdi i na sprzegle(nowym)tez od tej 80-tki. ja mam moda od spanky,na jednomasie juz mam 20 tys na karku i chodzi elegandzko. do lekkich drgan idzie sie przyzwyczaic,zwlaszcza na bardzo niskich obrotach(1200-1600) dwumas tez nie lubi jazdy na niskich obrotach,zwlaszcza mocnych przyspieszen na 4,i 5-tym biegu
Rekomendowane odpowiedzi