mogi Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Witam Ma ktos sprawdzony sposob na otwarcie sterownika ABS w celu jego naprawy? Polecano mi juz noz tapeciak, ale nieststy nie daje rady. Plastik jest dosc wrazliwy i boje sie ze moze peknac Juz probowalem wszytskiego i nic [mod]Gdzie jest prefix!? - poprawiłem kolejne wylądują w koszu[/mod]
karo-servis Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 jaki masz kod sterownika? może lepiej kupić używany orginał. mam kilkapisz PW
bogdansky Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 trochę cierpliwości, jeśli chcesz go naprawić musisz go otworzyć bardzo delikatnie
sajmon8526 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 ale tam wszystko jest chyba zalane galaretą czy tez nie?
Dev Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 nawet go nie dotykaj bo go tylko spier....dolisz zmien sam sterownik, bloku ABS nie rozszczelniaj
mogi Opublikowano 26 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2012 wielu ludzi naprawia samodzielnie te sterowniki i daja rade. Co mi szkodzi sprobowac? Sterownik tak czy inaczej jest zepsuty
bogdansky Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 obejrzyj sobie jak to wygląda w środku
sajmon8526 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 wielu ludzi naprawia samodzielnie te sterowniki i daja rade. Co mi szkodzi sprobowac? Sterownik tak czy inaczej jest zepsuty Pewnie jezeli masz go na straty to sobie go rozbierz i zobacz jak to wyglada wtedy zrozumiesz jakie to wszystko jest małe cieńkie i bardzo delikatne:)A jezeli tego doswiadczysz na własnej skórze to potem kazdemu bedziesz tego odradzał:)Taka jest prawda:)I Każdy kto wie jak sie ma sprawa naprawiania sterownika odradzi Ci tego zabiegu:)Lepiej go oddac w fachowe rece i dać pare zyla albo kupic drugi urzywany i miec pewnosc ze jest dobry i miec spokój a tak to mozna sobie problemu narobic nawet jezeli dobrze sie chce:)przerabiałem to i wiem co mowie:)Pozdrawiam
bogdansky Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 nie no naprawa samemu nie wchodzi w grę , chyba ze ktoś się czuje kosiorem elektronikiem :>, nie no faktycznie tam w środku faktycznie jest wszystko grubości włosa
pioteros Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 albo i cieńsze, tych drucików idących od płytki do styków nie idzie zobaczyć z dalszej odległości
Rekomendowane odpowiedzi