Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Mokra wykładzina

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To uważaj, żeby Ci nie zgniło do lata :gwizdanie:

Opublikowano

wiem że na alledrogo można dostać takie saszetki które pochłaniają wilgoć w samochodzie, jakiś czas temu się natknąłem na takie ogłoszenie. Jeżeli masz dużo tej wilgoci to najlepiej farelka

Opublikowano
  • Autor

poszukam na allegro co to za wynalazki :cool1:

Opublikowano

wiem że na alledrogo można dostać takie saszetki które pochłaniają wilgoć w samochodzie, jakiś czas temu się natknąłem na takie ogłoszenie. Jeżeli masz dużo tej wilgoci to najlepiej farelka

te saszetki to kapa ;(

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Mam pytanie - jak zdjęć wykłądzinę tą część od nóg kierowcy ? Co trzeba najpierw demontować aby dostać się do gołej podłogi ?

Pytam dlatego, że już nie mam pomysłu skąd się tam bierze woda. Wszystko sprawdziłem i nadal po deszczu mniej więcej na środku tej wykładziny pod nogami kierowcy pojawia się duża mokra plama . Odpływy pod aku są drożne.

Opublikowano

Cześć, w B6 zaczynamy od zdjęcia listwy maskującej próg, potem plastik zakrywający deskę rozdzielczą (taki sam jak od bezpieczników z lewej strony) potem plastik między górnym słupkiem a dolnym plastikiem, potem plastik i już masz wolny dywanik. Bardziej chaotycznie nie potrafiłem :D

A u mnie woda brała się z zatkanego parownika klimatyzacji a tak to wygląda, jest to rurka po stronie pasażera. Idzie od tyłu konsoli przedniej, aż do podłogi, a zatkała mi się od strony parownika. http://www.audi-sport.net/vb/a4-a4-cabriolet-s4-forum-b6-chassis/106472-have-you-got-wet-foot-well-when-air-con-answers-here.html

Opublikowano

u mnie woda w nogach kierowcy się brała z uszczelki przewodów jak staniesz przed samochodem podniesiesz maskę po prawej stronie zaraz przy przedniej szybie wychodzą kable i linka do otwierania maski jak ta uszczelka sie rozleci/pęknie to podczas deszczu woda spływa kablami do środka na bezpieczniki przekaźniki i kapie w różnych miejscach na podłogę ja osobiście wyciągałem kable pod maskę dodatkowe były mi potrzebne no i niestety uszkodziłem ta uszczelkę po założeniu nowej problem nie znikł niestety woda dalej leciała. załatwiłem sprawę tak ze cały ten otwór zalałem klejem termicznym takim z pistoletu a potem od zewnątrz jeszcze napaćkałem kleju do szyb .