Killer1984 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Witam, Zastanawiam się nad taką sytuacją: jadę sobie alejką na parkingu i nagle ktoś środkiem takiej alejki urządza sobie w najlepsze spacerek do auta... - kto w takiej sytuacji ma pierwszeństwo? jakie przepisy obowiązują na parkingu...? Dzięki za info
Cris Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 zależy od danego sklepu.to jest teren wewnetrzny.czyli musiałbyś pytać w danej sieci.tak mi się wydaję może jestem w błędzie.
Gracjan Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Z tego co wiem to parkingi pod centrami handlowymi są traktowane jako normalne ulice a nie tereny prywatne.
Tzieland Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Z tego co wiem to parkingi pod centrami handlowymi są traktowane jako normalne ulice a nie tereny prywatne. też to potwierdzam
bialy986 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Pieszy ma pierwszeństwo tylko w strefie zamieszkania (określona znakami „D-40" i „D-41") .
pioteros Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 na niektorych parkingach sa malowane przejscia dla pieszych zeby tylko po nich mogli przechodzic, po tym tez mozna sie skapnac ze ogolnie parking to ulica, bo inaczej nie malowali by nic
Killer1984 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2012 Dzięki Panowie, Tak myślałem, ale nie byłem pewien... teraz będę wiedział kto tu "rządzi" :bicz3:
Tommy Gun Opublikowano 29 Stycznia 2012 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Dobrze wiedzieć taką pierdółkę. Miałem przypadek na parkingu podziemnym, jechałem wolno a babka mi wychodzi pod samochód i jeszcze odgraża co ty k...a robisz. Oczywiście moja odpowiedź była adekwatna do jej W żadnym wypadku nie było tam pasów.
Rekomendowane odpowiedzi