xcool1 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Witam. Tak jak w temacie jak długo wasze AFB/AKN po odpaleniu powiedzmy po nocy przy minusowej temperaturze silnik pracuje wam na wyższych obrotach tzw. "ssaniu"?? Pozdrawiam.
kamilglm Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 U mojego ojca w A6 ok 2 - max 4 minut.
pesik87 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 u mnie tez jakies 2 min.. po nocce tak jak dzisiaj -8 stopni..
SilentMan Opublikowano 29 Stycznia 2012 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Około minuty, ale tu temperatury rzadko spadają poniżej zera.
krecik_20 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Witam. Tak jak w temacie jak długo wasze AFB/AKN po odpaleniu powiedzmy po nocy przy minusowej temperaturze silnik pracuje wam na wyższych obrotach tzw. "ssaniu"?? Pozdrawiam. Przy -10 około 2min.
Arturoo Opublikowano 29 Stycznia 2012 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Witam. Tak jak w temacie jak długo wasze AFB/AKN po odpaleniu powiedzmy po nocy przy minusowej temperaturze silnik pracuje wam na wyższych obrotach tzw. "ssaniu"?? Pozdrawiam. Przy -10 około 2min. u mnie podobnie również ,warto klimatronik wyłączyć by silnik szybciej łapał temperaturę zamiast "oddawać" ją do kabiny
Rekomendowane odpowiedzi