Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

Jaki to samochod - czyli zabawa w wolnej chwili

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1948 DeSoto Custom S11 :kox: No teraz to już musiałem trafić :naughty:http://www.dyna.co.za/cars/De_Soto_48.jpg[br]Dopisany: 14 Lipiec 2008, 16:44 _________________________________________________Ale one podobne :kox:

Dlatego chwilę sprawdzałem czy trafiłeś. Są prawie identyczne. Po dokładnym przyjrzeniu widać róznicę,fakt, minimalne

Zastanów sie nad moją podpowiedzią :)

• Odpowiedzi 3.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dlatego chwilę sprawdzałem czy trafiłeś. Są prawie identyczne. Po dokładnym przyjrzeniu widać róznicę,fakt, minimalne

Zastanów sie nad moją podpowiedzią :)

1948 DeSoto Custom S11 <- to nadal nie jest to? :blink: Chyba się poddam :naughty: Znalazłem dwa bardzo podobne auta do tego Twojego i to nadal nie to? :naughty: wymiękam :dontknow: Potem poszukam teraz nie mam czasu :decayed:

Opublikowano

Uznaję

Jest to :

1947 (Built Dec.23, 1946) Desoto Suburban

One są identyczne :przebiegly: albo najzwyczajniej złą nazwę ktoś podał na tej stronie :wink4:http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://www.dyna.co.za/cars/De_Soto_48.jpg&imgrefurl=http://www.dyna.co.za/cars/gallery2.htm&h=226&w=354&sz=28&hl=pl&start=9&tbnid=e22DW4nNqyPb2M:&tbnh=77&tbnw=121&prev=/images%3Fq%3DDeSoto%2BCustom%2BS11%26gbv%3D2%26hl%3Dpl%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:pl:official%26sa%3DG

Dobra wkleję coś wieczorkiem bo teraz muszę uciekać :wink4:[br]Dopisany: 14 Lipiec 2008, 17:04 _________________________________________________Chrysler Windsor Limousine i to Desoto Suburban są do siebie bardzo podobne :naughty: Już wtedy robili autka bliźniaki? :przebiegly: z delikatną zmianą optyczną (grill, lampy?) :mysli:

Opublikowano

No to moja kolej nie chce mi się szukać a to autko mi się podoba :good:

autkous4.th.jpg

Opublikowano

Panhard 24BT :gwizdanie:

Opublikowano

Panhard 24BT :gwizdanie:

niee :polew: Ponieważ wg mojego źródła jest to Panhard 24CT :tongue4: Wklejasz :good:

Opublikowano

Nie chce nic mówic,ale wyglada to tak jakbyscie sie między soba tylko bawili... Chyyba troche za trudne zagadki dajecie,komu chce sie szukac godzinami wybranego modelu

Opublikowano

w zasadzie bawia sie 3 osoby...

Opublikowano

Nie chce nic mówic,ale wyglada to tak jakbyscie sie między soba tylko bawili... Chyyba troche za trudne zagadki dajecie,komu chce sie szukac godzinami wybranego modelu

w zasadzie bawia sie 3 osoby...

Jeśli tak będziemy do tego podchodzić to uznamy że ta cała zabawa nie ma sensu... :decayed: Bo wstawianie czegoś łatwiejszego spowoduje, że autko będzie rozpoznawane po 5 minutach. I tym samym nadal mogą odgadywać te same osoby. A wprowadzenie jakiegoś regulaminu typu: nie szukamy autek w sieci, tylko staramy się odgadnąć, lub może ktoś kiedyś spotkał takie autko gdzieś w jakiejś gazetce czy coś tego typu, też nie ma sensu, bo ktoś kto będzie chciał koniecznie wygrać / odgadnąć i tak poszuka w necie :decayed: Może zmodyfikujmy ten wątek i wstawiajmy fragment, jakiś element autka, które nie są baaardzo stare, tylko takie które można spotkać na drogach? np. fragment szyb i słupka? lampa? itp. Wtedy każdy będzie miał szansę bez szukania w necie. :wink4:

Opublikowano

rafalekx dobry pomysl :) pamietam byl kiedys taki konkurs/ zabawa na interii pamietam ze kupe ludzi sie w to bawilo :) na pozor latwe ale jak sie wytnie kawalek lampy czy np. lusterko to wcale nie jest takie proste odgadnac z czego to jest :)

Opublikowano

no i to jest super pomysl tylko znowu wiek aut by trzeba ustalic np nie starsze niz do 1980roku :decayed:

Opublikowano

no i to jest super pomysl tylko znowu wiek aut by trzeba ustalic np nie starsze niz do 1980roku :decayed:

dobrze gada dać mu wodki :decayed:

Opublikowano

dobrze gada dać mu wodki :decayed:

A mi a mi? To mój pomysł :decayed::polew::kox:

krzyniek wklejasz fragment autka i ma być takie które można spotkać na drodze a nie w muzeum :good:

Opublikowano

rafalekx tobie podwójna kolejka :naughty:

Opublikowano

rafalekx tobie podwójna kolejka :naughty:

:kox::hi::drunk:

krzyniek!!!!! gdzie jesteś??!! wklejasz bo nudno tu :przebiegly::song:

Opublikowano

zaraz wkleję :wink4: montowałem zegar ciśnienia doładowania :gwizdanie:[br]Dopisany: 15 Lipiec 2008, 15:29 _________________________________________________aV9fOUS.jpg

jak coś nie teges to poprawię

Opublikowano

A mi a mi? To mój pomysł :decayed::polew::kox:

nie prawda, zobacz sobie 3 post w tym temacie :gwizdanie: :decayed:

Opublikowano

nie prawda, zobacz sobie 3 post w tym temacie :gwizdanie: :decayed:

Czepiasz się :tongue4::naughty: A flaszką/flaszkami można się podzielić albo wypić razem :naughty::drunk:

Krzyniek brytyjczyk? Kurcze coś mi świta, chyba widzę to autko w całości ale nie pamiętam nazwy :wallbash: