krystian821 Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 CFA00029E to numery zmieniarki ktora mam u siebie
jarek_ns Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 CFA00029E to numery zmieniarki ktora mam u siebie To nie jest numer części AUDI przynajmniej ja w etce go nie znalazłem. A z tym szukaniem w etce po VINie jest problem bo nie zabardzo to działa.
krystian821 Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 8E0035111C to jest numer z naklejki z boku zmieniarki ktory przeoczylem
peterek89 Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 @krystian821 ja też posiadam zmieniarkę z numerem CFA00029E, jednakże nie ma żadnych naklejek. RND-D w A4/B6 nie wykrywa zmieniarki. W czym może być problem? Podłączam drugą zmieniarkę i działa, ale gra tylko jedna strona głośników (prawa)
powaguspisz Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 Witam Panowie. Mam taką samą Navi jak kolega Emil16 i próbuję rozkminić kilka tematów. Jedno to czy da się w nich odtwarzać płyty nagrane z teledyskiem, a dwa to że nie mam w niej języka polskiego auto pochodzi ze Szwajcari i czy znacie kogoś w okolicy Białegostoku czy gdzieś w pobliży kto by to mógł zrobić na polskę i w przyzwoitej cenie. I czy te radyjka miały wszystkie bluetootha ?? jeśli tak to czy to wystarczy jakoś vagiem włączyć ?? Ewentualnie czy może ktoś wie gdzie moge znaleść więcej info dokładnie na temat tego systemu nie ukrywam że chciałbym aby działał poprawnie w 100%. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi